EBA 551 LT -paperileikkuri (hydraulinen)

Tarkistettu ja huollettu laadukas saksalainen EBA 551 LT hydraulinen paperileikkuri. Ominaisuuksina mm. leikkuuilmapöytä, laajennetut sivupöydät, valoturvaverhot, esipuristus jalkapolkimella, ohjelmointi ja takavasteen siirto näppäimistöltä (takavastetta voidaan liikuttaa myös käsipyörästä). Leikkuuleveys 550 mm ja leikkuusyvyys 570 mm.  Pinon maksimikorkeus 95 mm. Vm. 2000, sn. 6047518.

Katso koneen ominaisuudet “Videot”-välilehdeltä.

Pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä oheisen painikkeen kautta. Voit hankkia laitteen omaksi myös leasingrahoituksella. Lue lisää

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.