EBA 721 LT -paperileikkuri (hydraulinen)

Ohjelmoitava EBA 721 LT -hydraulileikkuri. Varusteina mm. leikkuuilmapöytä, laajennetut sivupöydät, valoturvaverhot, 2 kpl HSS-leikkuuteriä, 5 kpl leikkuulistoja, manuaalit ja teränvaihtotyökalut. Takavasteen siirto joko näppäimistöltä tai käsipyörästä. Kone on puhdistettu ja rasvattu. Leikkuuleveys ja -pituus 720 mm. Maksimipinon korkeus 80 mm ja minimileikkuu ilman tallansuojusta 20 mm. Katso tarkemmat tiedot “Esitteet” -välilehdeltä tai oheisesta videosta.

Pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä oheisen painikkeen kautta. Voit hankkia laitteen omaksi myös leasingrahoituksella. Lue lisää

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.