Fastbind Casematic -kovakansilaite

Fastbind Casematic kovakansilaitteella valmistat erilaisia kovakansituotteita helposti, nopeasti ja edullisesti.  Muun muassa kirjojen ja valokuva-albumien kannet, CD, DVD ja Blue-ray kotelot, rengaskansiot ja ruokalistat.

Ollut opetuskäytössä. Hyväkuntoinen. Paljon materiaalia koneen mukana. Tämä käytetty Fastbind Casematic kovakansilaitte on erinomainen ratkaisu mm. digipainoille, pienkustantamoille, valokuvastudioille ja ammattivalokuvaajille.

Lisätiedot

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.