Selected:

Paperileikkuri Grafcut 52E

7.900,00 

Paperileikkuri Grafcut 52E

Helppokäyttöinen ja monipuolinen leikkuri digipainoille, toimistoille ja virastoille

Grafcut 52E -paperileikkuri sopii erinomaisesti esimerkiksi digitaloille, toimistoihin ja virastoihin, joissa leikkurilta vaaditaan nopeutta, hiljaisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Vakiovarusteina mm. leikkuuvaloverhot, suomenkielinen opastava kosketusnäyttö, säädettävä puristuspaine, 2 kpl HSS-teriä, 10 kpl leikkuulistoja, terävaihtotyökalut ja ohjekirjat. Laajennetut sivupöydät lisävarusteena.

7.900,00 

36 kk leasing 230,55 € / kk. Miksi leasing? Hintaan lisätään toimituskulut + alv.

Grafcut-paperileikkurit

Grafcut-paperileikkurit digi- ja offset-painotaloihin, toimistoihin ja virastoihin, joissa leikkurilta vaaditaan voimaa, nopeutta, hiljaisuutta ja helppokäyttöisyyttä

Monipuolisten ohjelmointiominaisuuksien vuoksi Grafcut-paperileikkurin käyttö on yksinkertaista, turvallista ja helppoa, jolloin se voidaan antaa lähes kenen tahansa suoritettavaksi oman työnsä ohella. Monet kätevät yksityiskohdat, kuten kaikissa malleissa vakiona olevat leikkuuvaloverhot, säädettävä puristus, opastava suomenkielinen kosketusnäyttö, helppo ja turvallinen teränvaihto ovat asioita, joita jokainen käyttäjä arvostaa takuulla.

Koneen vankka rakenne ja luotettujen valmistajien toimittamat komponentit takaavat pitkän käyttöiän, vähäiset huoltokustannukset ja hyvän jälleenmyyntiarvon.

Saatavilla 4 eri mallia: 52 E, 52 H, 73 E ja 73 H. Leikkuuleveydet 52 ja 73 cm. E = sähkömekaaninen ja H = hydraulinen.

Lisätiedot

Leikkuuleveys

Leikkuuleveys 520 mm, leikkuusyvyys 520 mm (manuaalisella leikkauksella 530 mm)

Leikkurille sopivat arkkikoot

B2, SRA2 ja A2 – (lyhyt sivu edellä kitaan), B3, SRA3, A3 – (pitkä sivu edellä kitaan), B4, SRA4, A3 – (mahtuu pyörimään kidassa)

Pienin leikkaus

22 mm, tallansuojuksen kanssa 40 mm

Leikkuupinon korkeus maks.

80 mm

Leikkausasetustarkkuus

0,1 mm

Käyttö ja ohjelmointi

4″ suomenkielinen opastava värikosketusnäyttö

Komponentit

Mitsubishi-ohjauselektroniikka

Veitsen toiminta

Sähkömekaaninen

Turvallisuus

IR-valovahti, takapöydän läpinäkyvä suojakansi, elektonisesti valvottu kahden kytkimen leikkaus, automaattinen terän ja tallan palautus, pääkytkin, CE-hyväksyntä

Leikkauslinjan osoitus

Optinen leikkuuviivavalo (LED)

Puristustalla

Esipuristus painikkeista, puristus säädettävissä kosketusnäytöltä

Pöydät

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuupöytä vakiona, laajennetut sivupöydät oikea ja vasen (lev. 350 mm) lisävarusteena

Vakiovarusteet

Valoverhot, optinen leikkuuviivavalo (LED), 2 kpl laadukkaita HSS-teriä, 10 kpl leikkuulistoja, puinen pinontasoitin, säädettävä puristuspaine, 4" suomenkielinen opastava värikosketusnäyttö, teränvaihtotyökalut ja suomenkieliset ohjekirjat, 12 kk Täystakuu.

Lisävarusteet

Laajennetut sivupöydät vasen ja oikea, Magneettinen pehmuste tallansuojukseen herkille materiaaleille

Ohjelmointi

Ohjelmakapasitteetti: 100 ohjelmapaikkaa (kussakin 100 askelta), pakan ulostyöntö, ohjelmointi leikkaamalla, käyntikorttimoodi, opastava teränvaihto jne.

Paino

310 kg

Käyttöjännite

230V/50 Hz, 1,5 kW

Koko

833 x 1215 x 1244 mm ilman sivupöytiä, 1533 x 1215 x 1244 mm sivupöydillä. Koneen leveys on mahdollista pienenentää kokoon 785 mm kuljetusta/siirtoa varten. Kuljetuspakkauksen koko 1500 x 1080 x 1500 mm, 386 kg.

Käyttövideo

Teränvaihto

K: Missä Grafcut-leikkurit valmistetaan?

V:  Grafcut-leikkureissa käytetään saksalaisia ja japanilaisia huippulaadukkaita komponentteja. Grafmasz suunnittelee ja valmistaa Grafcut-leikkurit alusta loppuun EU-alueella (Puolassa).

K: Minkä kielinen käyttöliittymä laitteessa on?

V: Laitteessa on suomenkielinen käyttöliittymä, jonka käyttö on helppoa kosketusvärinäytön avulla.

K: Onko laite turvallinen?

V: Grafcut-leikkurit on suunniteltu täyttämään korkeimmat turvavaatimukset ja kaikille leikkureille on myönnetty täydet CE-sertifikaatit. Kaikissa malleissa on turvakennot vakiona. Grafinet Oy suorittaa leikkurille asetusten mukaiset vuosittaiset turvatarkastukset.

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Paperileikkuri Grafcut 52E

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.