Paperileikkuri Grafcut 73H (hydraulinen)

Tuottavuutta jälkikäsittelyyn

Kovaan käyttöön tarkoitettu Grafcut 73H -hydraulileikkuri kestää ja jaksaa leikata mitä moninaisempia materiaaleja. Kone on täyshydraulinen, eli sekä terä, että puristus toimii hydrauliikalla (toisin kuin monessa saman hintaisessa / hieman kalliimmassa kilpailijan koneissa). Leikkurissa käytetään laadukkaita saksalaisia ja japanilaisia komponentteja. Vakiovarusteena leikkurissa on mm. leikkuuilmapöytä ja laajennetut sivupöydät, iso suomenkielinen opastava kosketusnäyttö, säädettävä puristuspaine, esipuristus jalkapolkimella, 2 kpl HSS-teriä jne.

359,00  /kk

Laite omaksi leasingrahoituksella alk. 359 €/kk (11,97 €/pv) Miksi Grafinet-leasing? Hinnat alv 0% kuljetuspakattuna. Kysy myös suoraostohintaa!

Grafcut-paperileikkurit

Grafcut-paperileikkurit digi- ja offset-painotaloihin, toimistoihin ja virastoihin, joissa leikkurilta vaaditaan voimaa, nopeutta, hiljaisuutta ja helppokäyttöisyyttä

Monipuolisten ohjelmointiominaisuuksien vuoksi Grafcut-paperileikkurin käyttö on yksinkertaista, turvallista ja helppoa, jolloin se voidaan antaa lähes kenen tahansa suoritettavaksi oman työnsä ohella. Monet kätevät yksityiskohdat, kuten pakan ulostyöntö ja käyntikorttimoodi helpottavat leikkuuta edelleen. Käyttöliittymä on suomenkielinen ja ohjaus tapahtuu kosketusnäytöltä.

Koneen vankka rakenne ja luotettujen valmistajien toimittamat komponentit takaavat pitkän käyttöiän, vähäiset huoltokustannukset ja hyvän jälleenmyyntiarvon.

Grafcut-paperileikkuri on saatavissa eri rahoitusvaihtoehdoin, esim. edullisella kiinteäkorkoisella 36-60 kk leasing-rahoituksella, joka ei sido pääomaa, ei rasita tasetta ja jonka kuukausiveloitus on helpommin verrattavissa sen tuottoon kuin kertamaksu. Kysy meiltä lisää eri rahoitusvaihtoehdoista.

Lisätiedot

Leikkuuleveys

Leikkuuleveys 730 mm, pöydän syvyys 720 mm

Kidassa pyörimään mahtuvat Arkkikoot

B3, SRA3, A2 ja pienemmät

Pitkä sivu edellä kitaan mahtuvat arkkikoot

B2, SRA2, A2 ja pienemmät

Lyhyt sivu edellä kitaan mahtuvat arkkikoot

B1, SRA1, A1 ja pienemmät

Leikkuupinon korkeus maks.

100 mm

Pienin leikkaus

30 mm, tallansuojuksen kanssa 60 mm

Leikkausasetustarkkuus

0,1 mm

Käyttö ja ohjelmointi

8,4″ suomenkieliseltä kosketusvärinäytöltä

Komponentit

Mitsubishi-ohjauselektroniikka

Veitsen toiminta

Kestävä hydraulinen veitsen ja tallan ohjaus

Turvallisuus

IR-valovahti, takapöydän läpinäkyvä suojakansi, elektonisesti valvottu kahden kytkimen leikkaus, automaattinen terän ja tallan palautus, pääkytkin, CE-hyväksyntä

Leikkauslinjan osoitus

LED-valot

Talla

Esipuristus jalkapolkimella, Säädettävä hydraulinen puristuspaine 300-2000 kg

Pöydät

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuupöytä vakiona

Lisävarusteet

Leikkuuilmapöytä, laajennetut sivupöydät ja kovametalliterät

Ohjelmointi

Ohjelmakapasitteetti: 100 ohjelmapaikkaa (kussakin 100 askelta), pakan ulostyöntö, ohjelmointi leikkaamalla, käyntikorttimoodi

Paino

590 kg

Käyttöjännite

400V/50 Hz, 3 kW

Koko

1105 x 1690 x 1440 mm ilman sivupöytiä, 1855 x 1760 x 1440 mm sivupöydillä

Käyttövideo

Teränvaihto

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.