Selected:

IDEAL 4850-95 EP -arkkileikkuri

3.800,00 

Out of stock

IDEAL 4850-95 EP -arkkileikkuri

Kestävä sähkötoiminen paperileikkuri. Tarkastettu ja huollettu.

IDEAL 4850-95 EP -arkkileikkuri

Ideal 4850-95 EP -leikkurissa on sähköinen puristin ja sähköinen takasatula. Tällä paperileikkurilla voit säätää leikuumitan digitaalisesti 1/10 mm:n tarkkuudella. Ohjelmoitava laite, jossa on 9 ohjelmapaikkaa ja 9 työstövaihetta. Optinen leikkauslinjan näyttö. Sähköisesti valvottu turvakansi syöttöaukon edessä, turvakansi takasatulan yllä.

Lisätiedot

Leikkuuleveys

475 mm

Leikkuusyvyys

450 mm

Leikkuupaksuus

80 mm

Minimi leikkuu

35 mm

Laitteen mitat

1230 x 755 x 970 mm

Laitteen paino

215Kg

Teho

230V / 50Hz1

Tuotemerkki

Ideal

Lataa IDEAL 4850-95 EP -arkkileikkurin esite

ideal-4850-95ep esite

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

IDEAL 4850-95 EP -arkkileikkuri

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.