Selected:

Stago PB 1010 -paperipora

Stago PB 1010 -paperipora

PB 1000 -sarjan koneet sopivat niin pienten kuin suurtenkin pinojen rei´ittämiseen kerralla

Katso vapaana olevat käytetyt laitteemme

PB 1000 -sarjan koneet sopivat niin pienten kuin suurtenkin pinojen rei´ittämiseen kerralla

Se on hyödyllinen apu toimistoissa, asianajotoimistoissa, kouluissa, valtion virastoissa, kopiointiliikkeissä tai vaikka pienissä kirjapainoissa.

Stago PB 1010 -paperiporalla voidaan rei’ittää helposti jopa 60 mm: n paperipinoja ilman suurempaa vaivaa. Siinä on mahdollista käyttää erilaisia porausteriä aina tarpeesi mukaan, halkaisijaltaan 2-10mm.

Liukupöytä, jossa ohjelma-akseli, mahdollistaa jopa kuusi erilaista variaatiota reikien välisen etäisyyden määrittämisessä.

Koneessa on valmiina standardi ohjelmat, mutta kustomoitu rei’ityskään ei ole ongelma. Työstä aiheutuva silppu kerääntyy automaattisesti keräyspussiin.

Katso esite

Lisätiedot

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Stago PB 1010 -paperipora

Stago PB 1010 -paperipora

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.