Horizon PC-45 -paperileikkuri

Laadukas japanilainen sähkökäyttöinen paperileikkuri. Leikkuuleveys 45 cm ja pinon maksimi korkeus 7 cm. Tarkastettu ja huollettu.

54,00  /kk

Laite omaksi leasingrahoituksella alk. 54 €/kk (1,80 €/pv) Miksi Grafinet-leasing? Hinnat alv 0% kuljetuspakattuna. Kysy myös suoraostohintaa!

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Horizon PC-45 -paperileikkuri

Turvallinen, helppokäyttöinen ja ammattimainen paperileikkuri manuaalisella puristuksella ja takavasteella. Kätevä leikkuuviivavalo näyttää leikkuulinjan ennen varsinaista sähköistä leikkuuta. Turvakuomu ja kahden käden leikkuutoiminto työturvallisuuden varmistamiseksi.

Lisätiedot

Malli

Horizon PC-45

Sarjanumero

239009

Leikkuuleveys

446 mm (17.5")

Leikkuusyvyys

450 mm (17.7")

Minimi leikkuusyvyys

20 mm (0.8")

Pinon maksimi kork.

700 mm (n. 600 arkkia)

Leikkuunopeus

2,5 sek./leikkaus

Teho

220V 50/60Hz /4.0 A

Laitteen mitat

790 x 805 x 1,170 mm

Laitteen paino

158 kg

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.