Varastontyhjennys

ROWE VarioFold Compact -esittelykone

6.500,00  5.850,00  + alv

Esittelykoneena toiminut ROWE VarioFold Compact -suurkuvataittokone on  kompaktin kokoinen, hiljainen, nopea ja helppokäyttöinen offlinetaittokone rakennuspiirustusten ja muiden kuvien taittoon.

Pienellä käytöllä ollut esittelykone on kuin uusi. ROWE VarioFold Compact Pro on täydellisesti varusteltu ja 100 % Saksassa valmistettu huippulaadukas, hiljainen ja nopea suurkuvataittokone, jolla taitat tarkasti ja nopeasti siistiksi paketiksi DIN-taittona tai pakettitaittona esimerkiksi A0-koon tekniset piirustukset ja kartat tai jopa 4000 mm pitkät arkit minimissään 90 x 180 mm kokoon.

 

Kuvaus

A0-suurkuvataittokone – ROWE VarioFold Compact

  • Taitetavien dokumenttien leveys 210 mm – 960 mm, pituus jopa 30 m asti
  • Vakiotaitot pikavalintana (muun muassa A4 ja A4 mappireunustaitolla)
  • Erikoistaitot vapaasti säädettävissä 1 mm välein ja tallennettavissa pikavalintoihin
  • Tavallinen ja inkjet-paperi, 60 – 120 g/m²
  • Taittonopeus 20 m/min (A0-kuva taittuu A4-kokoon alle 15 sekunnissa)
  • Erittäin laadukas ja kestävä, valmistettu 100 % Saksassa

ROWE VarioFold Compact -suurkuvataittokoneen ainutlaatuinen patentoitu modulaarinen rakenne mahdollistaa sen, että voit päivittää laitekokoonpanoa ja ohjelmistoja helposti tarpeesi kasvaessa esimerkiksi KIT 30 -ohjelmistolla, jolloin voit taittaa jopa 30 m pitkiä arkkeja. Voit myös liittää ROWE VarioFoldin suurkuvatulostimen yhteyteen online-järjestelmäksi. ROWE:n perusajatuksena on merkkiriippumattomuus, joten voit yhdistää ROWE VarioFoldin useimpiin suurkuvatulostimiin. Tulostimen ja taittokoneen väliin asennetaan kuljetin, jolloin arkit siirtyvät automaattisesti tulostimelta taittoksikölle. Voit silti edelleen käyttää taittokonetta erillisenä laitteena, jolloin se palvelee myös yrityksen muiden tulostimien taittotarpeita. Järjestelmä on lisäksi edullinen – saat online-taittojärjestelmän tavallisen offline-taittokoneen hinnalla.

Lataa esite

ROWE VarioFold Compact -esite

Lue asiakastarina UPM Kymmene

rowe-variofold-compact-upm-kymmene
rowe-variofold-compact-upm-kymmene

UPM Kymmene Tervasaaren suunnitteluosastolla käytetään suurkuvataittokonetta teknisten piirrustuksien ja tehtaan prosessikaavioiden taittamineen.

“Jos paperitehtaan prosesseihin tulee muutoksia, niin tulostamme ja taitamme piirustukset tehtaan asentajille tai alihankkijoille”, kertoo Ari Väisänen UPM Kymmene Tervasaaren tehtaan mekaanen suunnittelija. “Usein tekniset piirrustuksemme ovat A4-A0-formaatissa, mutta esimerkiksi paperikoneen prosessikaaviot voivat olla jopa 16 metriä pitkiä”, jatkaa Väisänen.

“Vanha taittokoneemme oli jo aikansa palvellut ja haimme netistä eri toimittajia, mutta emme löytäneet muita vaihtoehtoja, jotka olisivat täyttäneet tarpeemme, eli yli 4 m taittomahdollisuuden”, lisää Väisänen. ”Ensituntuma VarioFoldiin vaikuttaa hyvältä ja omien taitto-ohjelmien tekeminen on helppoa läppärin avulla. Lisäksi on hieno juttu, että VarioFoldin voi tarvittaessa liittää tulostimeemme jos siihen tulee tulevaisuudessa tarvetta”, päättää Väisänen.

Tietoa valmistajasta

ROWE-suurkuva-FI-300

ROTH + WEBER GmbH, Betzdorfer Str. 1, 57520 Niederdreisbach, Saksa, www.rowe.de

ROWE on erikoistunut suurkuvalaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen jo yli 60 vuoden ajan. Laitevalikoima kattaa suurkuvaformaatin tulostimet, taittokoneet, skannerit ja leikkurit. ROWE on palkittu yhtenä Saksan innovatiivisempana IT-yrytyksenä kahteen otteenseen Gold Medal of German World Market Leaders -palkinnolla. Monet ROWE:n kehittämät ja patentoimat innovaatiot ovat otettu alan de facto -standardiksi. ROWE:n talous on myös vahvalla pohjalla ja sen toimintaa ei ohjaa ulkopuoliset yritysryppäät ja rahoittajat.

Kaikki ROWE:n valmistamat tuotteet valmistetaan 100% Saksassa. Tuotannon ja tuotteiden laadunvalvontaan on kiinnitetty eritystä huomiota. ROWE:n omat erittäin tiukat laatustandardit vaativat ettei yksikään tuote lähde tehtaalta asiakkaalle ennen täydellistä testausta ja tarkastusta. Myös ympäristön suojeluun on panostettu tuotannon ja tuotteiden osalta. ROWE:n tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja nille on myönnetty arvostettu Energy Star -merkintä. Lisäksi tuotteet ovat 98 % kierrätettäviä ja loput 2 % on myrkytöntä materiaalia.

Maahantuonti Suomessa

Grafinet Oy, Koivuhaantie 16, 01510 Vantaa, 0404 177 331, asiakaspalvelu@grafinetoy.fi

ROWE-laitteita maahantuo ja edustaa Suomessa Grafinet Oy. Olemme graafiselle alalle omistautunut perheyritys ja olemme palvelleet graafisen alan yrityksiä ammattitaitoisella ja tunnollisella asenteella jo vuosikymmeniä. Henkilöstöllämme on pitkäaikainen kokemus graafisen alan laitteiden toimituksista ja huollosta. Yrityksessämme työskentelee kolme sertifioitua Rowe-huoltomiestä ja kaksi laiteasiantuntijaa.

Asiakkaamme

ROWE VarioFold Compact -suurkuvataittokoneita myydään vuodessa maailmalla tuhansia ja Suomessa kymmeniä. ROWE on syystäkin markkinajohtaja juuri suurkuvataittokoneissa.

ROWE VarioFold Compact -asiakkaita ovat insinööri- ja arkkitehtitoimistot, erilaiset teollisuuden tehtaat, graafisen alan yritykset ja virastot, jotka haluavat taittaa nopeasti ja laadukkaasti esimerkiksi tekniset piirrustukset ja kartat A0-formaatissa tai pitkiä jopa 30 m dokumentteja.

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne

Ainutlaatuinen modulaarinen rakenne mahdollistaa sen, että voit päivittää laitekokoonpanoa ja ohjelmistoja helposti tarpeesi kasvaessa ja voit integroida offline-taittokoneen koska tahansa myös jälkikäteen online-taittojärjestelmäksi minkä tahansa suurkuvatulostimen yhteyteen.

Huippulaadukas alumiininen runko

Erittäin vakaa, kestävä ja vääntymätön alumiininen runko takaa tarkan taittamisen ja pitkän käyttöiän.

Hiljainen käyntiääni

Erittäin hiljaisen viimeisimpää huipputeknologiaa olevan askelmoottorin vuoksi optimaalinen toimistoympäristössä. Melutaso: virransäästötilassa ei mitattavissa, taittoääni 50 db (ISO 7779)

Automaattinen paperitukosten poisto

Voit poistaa papritukoskset helposti taittoyksiköstä vain painiketta painamalla.

Taitettavien arkkien leveys

210 mm – 960 mm (8.27" – 37.8")

Arkkityypit / painot

Tavallinen ja inkjet-paperi, 60 – 120 g/m²

Haitaritaitto

ROWE FOLD APP LT -perusohjelmisto: 2500 mm saakka, ROWE FOLD APP SE / PRO -ohjelmisto: 4000 mm saakka, ROWE FOLD APP KIT 30 -ohjelmisto: 30000 mm (30 m) saakka, ROWE FOLD APP UNLIMITED ohjelmisto: rajaton pituus

Ristitaitto

ROWE FOLD APP LT -perusohjelmisto: 1500 mm saakka DIN-taitto, ROWE FOLD APP SE / PRO / KIT 30 / UNLIMITED -ohjelmisto: 2500 mm saakka

Vakiotaitot

Haitaritaitto: 190 mm/210 mm, 185 mm/210 mm, 180 mm/210 mm, 198 mm, 210 mm ja 210 mm paketti sekä ristitaitto: 297 mm ja 305 mm.

Erikoistaitot

ROWE FOLD APP SE: haitaritaitto 180 mm – 305 mm, ristitaitto 210 mm – 305 mm, ROWE FOLD APP PRO: haitaritaitto 90 mm – 420 mm, ristitaitto 180 mm – 420 mm (kaikki taitot vapaasti säädettävissä 1 mm välein).

Rei'itysreunus

ROWE FOLD APP LT -perusohjelmisto: 0 mm, 20 mm, 25 mm ja 30 mm, ROWE FOLD APP SE / PRO / KIT 30 / UNLIMITED -ohjelmisto: 0 – 35 mm (vapaasti säädettävissä 1 mm välein).

USB-liitin

Sisältää USB-liittimen ja johdon tietokoneen liittämiseksi taittokoneeseen.

Standarditaitot

DIN 824 A, B, C (A4, A3, A2, A1, A0), AFNOR (A4, A3, A2, A1, A0), ANSI (A, B, C, D, E), ARCH (A, B, C, D, E), Ericsson (A4, A3, A2, A1, A0), French

Taittonopeus

Offline-käytössä 20 m/min, online-käytössä max 20 m/min riippuen liitetyn tulostimen nopeudesta.

Rajoitettu taittonopeus

Taittonopeutta voidaan säätää USB-johdolla liitetyn tietokoneen avulla.

Virran kulutus

Virransäästötilassa: < 0.8 W, käyttötilassa: 58 W

Liityntäpinnat

RS 232 serial/CAN/USB

Sertifikaatit

RoHS, CE, UL, cUL, CB, FCC Part 15 Class B, EAC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “ROWE VarioFold Compact -esittelykone”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Saatat myös pitää...