Fuji Lamipacker -laminointikone

Tuotantokäyttöönkin sopiva, näppärän kokoinen, korkealaatuinen valokuva-laminaattori.

Uusi, vielä pakkauksessa oleva ammattitason laminointikone A3:n maksimileveydellä niin valokuvien kuin ID-korttienkin laminointiin. Helppokäyttöinen ja tarkka lämmön- ja nopeudensäätö yksinkertaisilla ohjaimilla. Erinomaisen säädettävyyden takia laminoi lähes mitä tahansa materiaalia.

9,00  / kk

Laite omaksi leasingrahoituksella alk. 9 €/kk (0,31 €/pv) Miksi Grafinet-leasing? Hinnat alv 0% kuljetuspakattuna. Kysy myös suoraostohintaa!

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Fuji Lamipacker -laminointikone (340 mm)

Laminointikoneessa oleva neljän rullan systeemi mahdollistaa kalvon täydellisen kiinnittymisen niin kuville kuin paperitulosteillekin. Sen omisaisuudet ehkäisevät laminoidun tuotteen taipumista antaen sille tasaisen profiilin. Vauhdin ja lämpötilan säädettävyys antaa sinulle mahdollisuuden laminoida lähes mitä tahansa, ohutta ja paksua, valokuvista aina ID-kortteihin asti. Peruutusnapilla helppo hallita tukoksia ja muita ongelmatilanteita.

 

Lisätiedot

Malli

Fujipla Lamipacker LPD3210 Meister

Max leveys

340 mm (A3)

Max paksuus

1,2 mm laminointikalvo mukaan lukien

Nopeus

0,4 – 1,0 m/min

Maks kalvon paksuus

250 µm

Lämpötilan säätöalue

70-160°C

Laitteen lämmitysaika

n. 7 min

Lämmitysmenetelmä

Kuumarullaus ( External heating method)

Rullien määrä

4 rullaa (2 kuumarullaa ja 2 vetorulla)

Peruutuskytkin

On mallissa

Mitat

572 x 240 x 126 mm

Paino

12,0 Kg

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.