Selected:

Horizon BQ-140 kuumaliimalaite

4.500,00 

Horizon BQ-140 kuumaliimalaite

Pienellä käytöllä ollut (kaupungin kirjastossa) pieneen tilaan mahtuva kuumaliimalaite. Puhdistettu ja huollettu. Helppokäyttöinen ja kestävä. Ergonominen ja kätevä liikutella pyörien ansiosta. Tehokas paperipöly tyhjiöjärjestelmä.

 

4.500,00 

36 kk leasing 130,50 € / kk. Miksi leasing?
Hintaan lisätään toimitus + alv.

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Horizon BQ-140 kuumaliimalaite

The BQ-140 Perfect Binder from Standard is the ideal machine for the short run/on-demand marketplace. Designed specifically for cut sheet applications, the BQ-140 offers very simple operation, making it easy for any operator to achieve quality books with minimal training. The BQ-140 cycles up to 250 times per hour with an average operator producing about 150 to 200 books per hour. Its innovative and ergonomically friendly design promotes maximum output, while its rugged construction will provide years of trouble free operation. Mounted on heavy duty castors, the BQ-140 can be easily moved to where you need it.

Lisätiedot

Malli

BQ-140

Sarjanumero

04032

Arkin vahvuus

1 – 30 mm

Maksimi arkkikoko

n. 30 x 40 cm

Minimi arkkikoko

n. 10,5 x 15 cm

Maksimi paksuus

n. 3 cm

Nopeus

Noin 200 kirjaa / h

Kuumaliima

Esim. Horizon Hot Melt Glue (HM-110)

Teho

120V / 60 Hz / 6 Amps

Kulutus

300W

Lämpenemisaika

15-20 min

Paino

242lb (n. 110Kg)

Laitteen mitat

57" x 16.5" x 44.5" / 145 x 42 x 113cm

Maksimi arkkimäärä

26 kpl

Vakiovarusteet

Double-pass notching, standby mode, dynamic nipper clamp, castor-mounted

Katso video vastaavan tyyppisestä koneesta täältä

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Horizon BQ-140 kuumaliimalaite

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.