Paperileikkurin terät

Maahantuomme laadukkaita saksalaisia paperileikkurin teriä kaikille merkeille. Muun muassa Polar, Perfecta ja Wohlenberg käyttävät näitä teriä ensiasennusterinään.

Toimitamme terät suoraan toimipisteeseenne asianmukaiseen puulaatikkoon pakattuna. Terien toimitusaika on varastotilanteesta riippuen tyypillisesti alle viikko.

Hinnat alkaen 95 € sis. pakkauskulut. Pyydä tarjous omalle koneellesi!

alk. 95,00 

Hinta alv 0 %.

Paperileikkurin terät

HSS-terät sisältävät 18% wolframia ja kestävät 3-5 kertaa pidempään kuin standarditerät. Terät lämpökarkaistaan termostaattiohjatussa uunissa, joka takaa tasaisen leikkauspinnan kovuuden ja helpottaa teroitusta ja hoonausta. Paljon leikkaava valitsee vielä HSS-terästäkin kestävämmät kovametalliterät leikkuriinsa.

Saatavilla teriä kaikille leikkurimerkeille, esim:

Adast, Challenge, Dumor, EBA, Eurocutter, FL, Grafcut, Horizon, Ideal, Perfecta, Polar, Schneider Senator, Wohlenberg.

Lisätietoja antaa Samu Virtanen 040-164 3184 tai sähköpostilla samu.virtanen@grafinetoy.fi.

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 300 tyytyväistä asiakasta

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.