Perfecta 115 TS -arkkileikkuri (vm. 2009)

Hienossa kunnossa oleva Perfecta 115 TS -paperileikkuri

  • Perfecta 115 TS vauhtipyöräleikkuri
  • Leikkuuleveys 115 cm
  • Vuosimalli 2019
  • Käyttö Windows-pohjaiselta 19″ suomenkieliseltä kosketusnäytöltä.
  • Varusteina mm. ruostumattomasta teräksestä valmistetut laajennetut sivuilmapöydät siirtokulmilla, kovametalliterät HSS-terien sijasta, CIP-valmius jne.
  • Huollettu säännöllisesti
    Koneen tekniset tiedot löytyvät esitteestä. Katso myös oheiset videot.

Hinta alv 0 %. kuljetuspakattuna. Pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä. Voit hankkia laitteen omaksi myös leasingrahoituksella. Lue lisää

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen viiden (5) päivän kuluessa tuotteen toimituksesta. Maksamme tuotteen hinnan takaisin lukuunottamatta toimituskuluja ja asennuksesta ja muista palveluista syntyneitä kuluja.

Tuotteen on oltava vastaavassa kunnossa kuin ostettaessa ja takuu ei koske tilannetta, jossa tuotteelle on aiheutettu vahinkoa käytössä tai asennuksessa muiden kuin Grafinet Oy:n toimesta. Tyytyväisyystakuu ei koske painokoneita ja yli 50.000 euron hintaisia tuotteita. Tyytyväisyystakuu on voimassa Suomeen myydyillä tuotteilla.

Toimintatakuu tarkoittaa, että takaamme myymämme laitteen toimivan tarkoituksen mukaisesti toimitushetkellä. Jos laite ei toimi, niin korjaamme laitteen veloituksetta tai vaihtoehtoisesti puramme kaupan ilman sinulle koituvia kuluja.

Valikoiduille käytetylle laitteelle on mahdollista hankkia 3 kk täystakuu. Täystakuun hinta sovitaan erikseen.

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.