Selected:

Arkkileikkuri PERFECTA 115 SE (Special Edition)

59.500,00  53.900,00 

Ale!

Arkkileikkuri PERFECTA 115 SE (Special Edition)

Helppokäyttöinen, kestävä ja tehokas vauhtipyöräleikkuri B2- ja A1-formaatin tuotantoon

  Leikkuuleveys 115 cm (B1-arkki mahtuu pitkä sivu edelle kitaan ja A1-arkki mahtuu pyörimään kidassa). Jos tarvitset vielä leveämpää leikkuuleveyttä niin saatavana on myös rajoitettu erä Perfecta 132 Special Edition mallia hintaan 63.500 € (norm. 69.500 €). Ole nopea, nämä erikoismallit loppuvat kesken!

59.500,00  53.900,00 

36 kk leasing 1563,10 € / kk. Miksi leasing?
Hintaan lisätään toimituskulut + alv.

Vauhtipyöräleikkuri PERFECTA 115 SE (Special Edition)

PERFECTA on markkinoiden tehokkain, kestävin ja nykyaikaisin leikkuri

PEFECTA-arkkileikkurin rakenne, elektroniikka ja ohjelmistot on kokonaisuudessaan modernisoitu vastaamaan nykyisiä nopean työnkulun ja CIP3/4-liityntäpintojen vaatimuksia.

PERFECTA-arkkileikkuri sopii muun muassa paperin, kartongin, alumiinin, muovin, kumin ja nahan leikkamiseen yksittäin ja nipuissa. Jopa hiekkapaperin leikkaaminen onnistuu PERFECTALLA sen kestävän rakenteen ja ylimitoitettujen osien ansiosta.

PERFECTA tarjoaa laajan valikoiman automatisoituja leikkureita ja oheislaitteita, jotka toimivat integroituna leikkauslinjana tai erikseen.

Esite

Lataa Perfecta EcoLine -esite

10 syytä miksi valita Perfecta

Asiakkaamme kertovat ja 10 syytä miksi valita Perfecta leikkuriksi

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

kayttoliittyma

Leikkurin käyttö on helppoa selkeän visuaalisen käyttöliittymän avulla. Avustava ohjelmointi helpottaa ja nopeuttaa leikkuuohjelmien tekemistä. Ohjelmisto ohjaa leikkaamista askel askeleelta visuaalisten ohjeiden avulla. Visuaalinen 3D-animaatio opastaa esimerkiksi teränvaihdossa.

CIP 3/4 -tiedonsiirto

Voit nopeuttaa merkittävästi leikkausprosessia siirtämällä työt JDF- tai PPF-tiedostoina esimerksi digipainokoneen työnkulkuohjelmistosta suoraan leikkurille, jolloin leikkausohjelmisto muodostaa automaattisesti leikkuuohjelmat leikkurin 18,5″ kosketusnäytölle ja ohjaa leikkaamista animoidun ohjeiden ja aidon painotyön kuvan avulla.

Hyödyt

 • Ei tarvitse käyttää aikaa leikkuuohjelmien tekoon
 • Leikkaaja voi olla kuka tahansa ja virheet vähenevät kun ohjelmat ovat aina optimaalisesti muodostettu
 • Työnkulku virtaviivaistuu kun leikkaajalla on valmiina työt jonossa odottamassa leikkurin kansiossa

Lisälaitteet

Lisälaitepaketti 125

performance-125

 • Hissi (arkkien nosto)
 • Lisää tuotantotehokkuutta 25%

Lisälaitepaketti 150

performance-150

 • 2 x hissi (arkkien nosto ja lasku)
 • Lisää tuotantotehokkuutta 50%

Lisälaitepaketti 250

performance-250

 • Hissi (arkkien nosto)
 • Automaattinen tärypöytä
 • Lisää tuotantotehokkuutta 150%

Lisälaitepaketti 275

performance-275

 • 2 x hissi (arkkien nosto ja lasku)
 • Automaattinen tärypöytä
 • Lisää tuotantotehokkuutta 175%

Lisälaitepaketti 350

performance-350

 • Hissi (arkkien nosto)
 • Automaattinen tärypöytä
 • Automaattinen pinoaja
 • Lisää tuotantotehokkuutta 250%

Valmistaja

perfecta-tehdas2

Perfecta-leikkurit valmistetaan 100% Saksassa. Perfecta on yksi maailman johtavista paperileikkurivalmistajista. Perfecta on valmistanut leikkureita Saksassa jo vuodesta 1896 lähtien.

Maahantuoja

Perfecta-leikkureita maahantuo ja edustaa Suomessa Grafinet Oy, joka on graafiselle alalle omistautunut perheyritys. Olemme myyneet ja huoltaneet monen merkkisiä arkkileikkureita  jo vuodesta 1990 lähtien, joten meillä on pitkäaikainen kokemus leikkureiden toimittamisesta ja ylläpitopalveluista.

Asiakkaamme

Perfecta-leikkureita on maailmassa tuhansia. Grafinet on toimittanut kymmeniä Perfecta-leikkausjärjestelmiä moninaisiin painotaloihin ympäri Suomea. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on merkittäviä toimijoita kuten turvataloja, jotka ovat valinneet Perfecta-leikkausjärjestelmän äärimmäisen tarkan seulan jälkeen.

Lisätiedot

Leikkuuleveys

1150 mm

Pöydän syvyys

1150 mm

Sopivat pyörimään kidassa

A1 ja pienemmät arkit

Sopivat pitkä sivu edellä

B1 ja pienemmät arkit

Sopivat lyhyt sivu edellä

B0 ja pienemmät arkit

Takavasteen nopeus

300 mm/s

Leikkuupinon korkeus

165 (157) mm

Pienin leikkuu

25 mm

Leikkausnopeus

45 leikkausta/min

Tallan puristuspaine

1,5 – 55 kN

Päämoottorin teho

4 kW

Käyttöjännite

Kolmivaihe, 400V, 50Hz, 25A

Standardivarusteet

Täydellinen sähköjärjestelmä, Lukittava pääkytkin, päämoottori varustettu tähti-kolmiokytkennällä, CE-merkinnät, GS ja ET sertifikaatti, Työpöydän valo ja LED-leikkuuviivavalo, Itsediagnosoiva IR-valovahti ja moniprosessorijärjestelmä, Aikarajoitettu kahden käden leikkausjärjestelmä, Ethernet-portti, USB-liitäntä ja muistitikku, 2 kpl HSS-leikkuuteriä, Teränvaihtotyökalu, sekä sisäänrakennettu terän pikavaihtolaitteisto, Mekaaninen terän ohjaus perättäisten leikkausten rajoittimella, 10 kpl leikkuulistoja, Leikkuulistan vaihtomekanismi, Suljettu leikkuupöytä, takavasteen ohjaus sivulta, vaihteiston voimansiirto servomoottorilla, Ruostumattomat teräspinnoitetut leikkuu- ja sivuilmapöydät (vasen ja oikea) sekä sivutuet, Aukeava saranoitu takapöydän huoltoluukku, Automaattinen puristuspaineen säätö kosketusnäytöltä, Esiasetettu puristuksen säätö 9,9 sekuntiin saakka, Koneen kylkeen integroitu iso työkalukaappi (sis. mm. vääntömomentin ja muut työkalut), Käyttöohjeet, varaosaluettelo ja sähköpiirustukset, CIP-valmius, Korkearesoluutioinen 18,5” kosketusvärinäyttö, Helppokäyttöinen ja opastava suomenkielinen käyttöliittymä, kaikki tapahtuu yhdeltä sivulta, Muistikapasiteetti 30.000 ohjelmaa, Leikkuuohjelman graafinen visualisointi, Laaja huoltovalikko opastavin tekstein ja kuvin, Animoitu teränvaihto-opas kohta kohdalta

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Perfecta 115 SE

Arkkileikkuri PERFECTA 115 SE (Special Edition)

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.