Ale!

Arkkileikkuri PERFECTA 115 SE (Special Edition)

Helppokäyttöinen, kestävä ja tehokas vauhtipyöräleikkuri B2- ja A1-formaatin tuotantoon

        • PERFECTA 115 SE on hinta-laatusuhteeltaan kokoluokassaan markkinoiden ylivoimasesti paras vauhtipyöräleikkuri. Erikoismallin hintaan kuuluu kattavan vakiovarustelun lisäksi lisävarusteiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut laajennetut ilmapöydät 620×820 mm sekä siirtokulmat vasen ja oikea.

1.155,00  990,00  /kk

Laite omaksi leasingrahoituksella alk. 990 €/kk (33 €/pv) Miksi Grafinet-leasing? Hinnat alv 0% kuljetuspakattuna. Kysy myös suoraostohintaa!

Vauhtipyöräleikkuri PERFECTA 115 SE (Special Edition)

PERFECTA on markkinoiden tehokkain, kestävin ja nykyaikaisin leikkuri

PEFECTA-arkkileikkurin rakenne, elektroniikka ja ohjelmistot on kokonaisuudessaan modernisoitu vastaamaan nykyisiä nopean työnkulun ja CIP3/4-liityntäpintojen vaatimuksia. PERFECTA-arkkileikkuri sopii muun muassa paperin, kartongin, alumiinin, muovin, kumin ja nahan leikkamiseen yksittäin ja nipuissa. Jopa hiekkapaperin leikkaaminen onnistuu PERFECTALLA sen kestävän rakenteen ja ylimitoitettujen osien ansiosta. PERFECTA tarjoaa laajan valikoiman automatisoituja leikkureita ja oheislaitteita, jotka toimivat integroituna leikkauslinjana tai erikseen.

10 syytä miksi valita Perfecta

Asiakkaamme kertovat ja 10 syytä miksi valita Perfecta leikkuriksi

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

Leikkurin käyttö on helppoa selkeän visuaalisen käyttöliittymän avulla. Avustava ohjelmointi helpottaa ja nopeuttaa leikkuuohjelmien tekemistä. Ohjelmisto ohjaa leikkaamista askel askeleelta visuaalisten ohjeiden avulla. Visuaalinen 3D-animaatio opastaa esimerkiksi teränvaihdossa.

CIP 3/4 -tiedonsiirto

Voit nopeuttaa merkittävästi leikkausprosessia siirtämällä työt JDF- tai PPF-tiedostoina esimerksi digipainokoneen työnkulkuohjelmistosta suoraan leikkurille, jolloin leikkausohjelmisto muodostaa automaattisesti leikkuuohjelmat leikkurin 18,5″ kosketusnäytölle ja ohjaa leikkaamista animoidun ohjeiden ja aidon painotyön kuvan avulla.

Hyödyt

  • Ei tarvitse käyttää aikaa leikkuuohjelmien tekoon
  • Leikkaaja voi olla kuka tahansa ja virheet vähenevät kun ohjelmat ovat aina optimaalisesti muodostettu
  • Työnkulku virtaviivaistuu kun leikkaajalla on valmiina työt jonossa odottamassa leikkurin kansiossa

Valmistaja

Perfecta-leikkurit valmistetaan 100% Saksassa. Perfecta on valmistanut leikkureita jo vuodesta 1896 lähtien ja on tätä nykyä maailman suurin leikkurivalmistaja.

Maahantuoja

Perfecta-leikkureita maahantuo ja edustaa Suomessa Grafinet Oy, joka on graafiselle alalle omistautunut perheyritys. Olemme myyneet ja huoltaneet monen merkkisiä arkkileikkureita jo vuodesta 1990 lähtien, joten meillä on pitkäaikainen kokemus leikkureiden toimittamisesta ja ylläpitopalveluista.

Asiakkaamme

Grafinet on toimittanut lukuisia Perfecta-arkkileikkureita ja leikkausjärjestelmiä moninaisiin painotaloihin ympäri Suomea. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on merkittäviä toimijoita kuten turvataloja, jotka ovat valinneet Perfecta-leikkausjärjestelmän äärimmäisen tarkan seulan jälkeen.

 

Lisätiedot

Leikkuuleveys

1150 mm

Pöydän syvyys

1150 mm

Sopivat pyörimään kidassa

A1 ja pienemmät arkit

Sopivat pitkä sivu edellä

B1 ja pienemmät arkit

Sopivat lyhyt sivu edellä

B0 ja pienemmät arkit

Takavasteen nopeus

300 mm/s

Leikkuupinon korkeus

165 mm

Pienin leikkuu

20 mm (tallansuojuksen kanssa 77 mm)

Leikkuunopeus

45 leikkausta/min

Tallan puristuspaine

2,5-45 kN

Päämoottorin teho

4 kW

Käyttöjännite

Kolmivaihe, 400V, 50Hz, 25A

Standardivarusteet

Täydellinen sähköjärjestelmä, Lukittava pääkytkin, päämoottori varustettu tähti-kolmiokytkennällä, CE-merkinnät, GS ja ET sertifikaatti, Työpöydän valo ja LED-leikkuuviivavalo, Itsediagnosoiva IR-valovahti ja moniprosessorijärjestelmä, Aikarajoitettu kahden käden leikkausjärjestelmä, Ethernet-portti, USB-liitäntä ja muistitikku, 2 kpl HSS-leikkuuteriä, Teränvaihtotyökalu, sekä sisäänrakennettu terän pikavaihtolaitteisto, Mekaaninen terän ohjaus perättäisten leikkausten rajoittimella, 10 kpl leikkuulistoja, Leikkuulistan vaihtomekanismi, Suljettu leikkuupöytä, takavasteen ohjaus sivulta, vaihteiston voimansiirto servomoottorilla, Ruostumattomat teräspinnoitetut leikkuu- ja sivuilmapöydät (vasen ja oikea) sekä sivutuet, Aukeava saranoitu takapöydän huoltoluukku, Automaattinen puristuspaineen säätö kosketusnäytöltä, Esiasetettu puristuksen säätö 9,9 sekuntiin saakka, Koneen kylkeen integroitu iso työkalukaappi (sis. mm. vääntömomentin ja muut työkalut), Käyttöohjeet, varaosaluettelo ja sähköpiirustukset, CIP-valmius, Korkearesoluutioinen 18,5” kosketusvärinäyttö, Helppokäyttöinen ja opastava suomenkielinen käyttöliittymä, kaikki tapahtuu yhdeltä sivulta, Muistikapasiteetti 30.000 ohjelmaa, Leikkuuohjelman graafinen visualisointi, Laaja huoltovalikko opastavin tekstein ja kuvin, Animoitu teränvaihto-opas kohta kohdalta

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.