Selected:

Arkkileikkuri PERFECTA 78 ECOLine (80 cm)

36.900,00  32.500,00 

Ale!

Arkkileikkuri PERFECTA 78 ECOLine (80 cm)

Helppokäyttöinen, kestävä ja tehokas vauhtipyöräleikkuri digi- ja offsetpainoille

Leikkuuleveys 80 cm (B2-arkki mahtuu pitkä sivu edelle kitaan ja SRA2-arkki mahtuu pyörimään kidassa)
– Monipuoliset ohjelmointimahdollisuudet isolta kosketusnäytötä
– Lisälaitteina saatavilla hissit arkkien nostoon ja laskuun

36.900,00  32.500,00 

36 kk leasing 942,50 € / kk. Miksi leasing?
Hintaan lisätään toimituskulut + alv.

Vauhtipyöräleikkuri PERFECTA 78 ECOLine

PERFECTA on markkinoiden tehokkain, kestävin ja nykyaikaisin leikkuri

PEFECTA-arkkileikkurin rakenne, elektroniikka ja ohjelmistot on kokonaisuudessaan modernisoitu vastaamaan nykyisiä nopean työnkulun ja CIP3/4-liityntäpintojen vaatimuksia.

PERFECTA tarjoaa laajan valikoiman automatisoituja leikkureita ja oheislaitteita, jotka toimivat integroituna leikkauslinjana tai erikseen.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

kayttoliittyma

Leikkurin käyttö on helppoa selkeän visuaalisen käyttöliittymän avulla. Avustava ohjelmointi helpottaa ja nopeuttaa leikkuuohjelmien tekemistä. Ohjelmisto ohjaa leikkaamista askel askeleelta visuaalisten ohjeiden avulla. Visuaalinen 3D-animaatio opastaa esimerkiksi teränvaihdossa.

CIP 3/4 -tiedonsiirto

Voit nopeuttaa merkittävästi leikkausprosessia siirtämällä työt JDF- tai PPF-tiedostoina esimerksi digipainokoneen työnkulkuohjelmistosta suoraan leikkurille, jolloin leikkausohjelmisto muodostaa automaattisesti leikkuuohjelmat leikkurin 18,5″ kosketusnäytölle ja ohjaa leikkaamista animoidun ohjeiden ja aidon painotyön kuvan avulla.

Hyödyt

  • Ei tarvitse käyttää aikaa leikkuuohjelmien tekoon
  • Leikkaaja voi olla kuka tahansa ja virheet vähenevät kun ohjelmat ovat aina optimaalisesti muodostettu
  • Työnkulku virtaviivaistuu kun leikkaajalla on valmiina työt jonossa odottamassa leikkurin kansiossa

Lisälaitteet

Lisälaitepaketti 125

performance-125

  • Hissi (arkkien nosto)
  • Lisää tuotantotehokkuutta 25%

Lisälaitepaketti 150

performance-150

  • 2 x hissi (arkkien nosto ja lasku)
  • Lisää tuotantotehokkuutta 50%

Valmistaja

perfecta-tehdas2

Perfecta-leikkurit valmistetaan 100% Saksassa. Perfecta on yksi maailman johtavista paperileikkurivalmistajista. Perfecta on valmistanut leikkureita Saksassa jo vuodesta 1896 lähtien.

Maahantuoja

Perfecta-leikkureita maahantuo ja edustaa Suomessa Grafinet Oy, joka on graafiselle alalle omistautunut perheyritys. Olemme myyneet ja huoltaneet monen merkkisiä arkkileikkureita  jo vuodesta 1990 lähtien, joten meillä on pitkäaikainen kokemus leikkureiden toimittamisesta ja ylläpitopalveluista.

Asiakkaamme

Perfecta-leikkureita on maailmassa tuhansia. Grafinet on toimittanut kymmeniä Perfecta-leikkausjärjestelmiä moninaisiin painotaloihin ympäri Suomea. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on merkittäviä toimijoita kuten turvataloja, jotka ovat valinneet Perfecta-leikkausjärjestelmän äärimmäisen tarkan seulan jälkeen.

Lisätiedot

Leikkuuleveys

800 mm

Pöydän syvyys

780 mm

Sopivat pyörimään kidassa

SRA2 ja pienemmät arkit

Sopivat pitkä sivu edellä

B2 ja pienemmät arkit

Sopivat lyhyt sivu edellä

B1 ja pienemmät arkit

Takavasteen nopeus

300 mm/s

Leikkuupinon korkeus

130 (123) mm

Pienin leikkuu

20 mm

Leikkausnopeus

45 leikkausta/min

Tallan puristuspaine

1,5 – 37 kN

Päämoottorin teho

4 kW

Käyttöjännite

Kolmivaihe, 400V, 50Hz, 25A

Standardivarusteet

Täydellinen sähköjärjestelmä, Lukittava pääkytkin, päämoottori varustettu tähti-kolmiokytkennällä, CE-merkinnät, GS ja ET sertifikaatti, Työpöydän valo ja LED-leikkuuviivavalo, Itsediagnosoiva IR-valovahti ja moniprosessorijärjestelmä, Aikarajoitettu kahden käden leikkausjärjestelmä, Ethernet-portti, USB-liitäntä ja muistitikku, 2 kpl HSS-leikkuuteriä, Teränvaihtotyökalu, sekä sisäänrakennettu terän pikavaihtolaitteisto, Mekaaninen terän ohjaus perättäisten leikkausten rajoittimella, 10 kpl leikkuulistoja, Leikkuulistan vaihtomekanismi, Suljettu leikkuupöytä, takavasteen ohjaus sivulta, vaihteiston voimansiirto servomoottorilla, Ruostumattomat teräspinnoitetut leikkuu- ja sivuilmapöydät (vasen ja oikea) sekä sivutuet, Aukeava saranoitu takapöydän huoltoluukku, Automaattinen puristuspaineen säätö kosketusnäytöltä, Esiasetettu puristuksen säätö 9,9 sekuntiin saakka, Koneen kylkeen integroitu iso työkalukaappi (sis. mm. vääntömomentin ja muut työkalut), Käyttöohjeet, varaosaluettelo ja sähköpiirustukset, CIP-valmius, Korkearesoluutioinen 18,5” kosketusvärinäyttö, Helppokäyttöinen ja opastava suomenkielinen käyttöliittymä, kaikki tapahtuu yhdeltä sivulta, Muistikapasiteetti 30.000 ohjelmaa, Leikkuuohjelman graafinen visualisointi, Laaja huoltovalikko opastavin tekstein ja kuvin, Animoitu teränvaihto-opas kohta kohdalta

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Paperileikkuri-Perfecta-78 ECO

Arkkileikkuri PERFECTA 78 ECOLine (80 cm)

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.