Selected:

Suurkuvaskanneri ROWE Scan 850i 44" (1118 mm)

9.170,00 

Suurkuvaskanneri ROWE Scan 850i 44" (1118 mm)

Suurkuvaskanneri, joka täyttää vaativimmatkin digitointitarpeet

Paras suurkuvaskanneri arkistojen laajamittaiseen digitoimiseen. ROWE-suurkuvaskanneri on käytössä useilla kunnilla ja arkistojen digitointiin erikoistuneilla yrityksillä.

Toimistussisältö:
– ROWE Scan 850i 44” -skanneriyksikkö KIT 40 -nopeuspaketilla
ROWE ScanManager LT -ohjelmisto (päättymätön lisenssi)
Seisontajalat, tietokoneteline, näytön pidike ja dokumentin luovutusohjaimet
Skannerille optimoitu teho-PC, 23″ Full HD -näyttö ja näppäimistö ja hiiri
– Kaksois-LED-valoitus (poistaa rypyistä ja taitoksista johtuvat varjot)
Skannausnopeus mustavalkoisena 23 m/min ja värillisenä 12 m/min
Skannausnopeus värillisenä 23 m/min (optiona +1.600,00 €)
– Skannattavan materiaalin paksuus jopa 30 mm automaattisella korkeuden säädöllä (optiona +1.099,009 €)

9.170,00 

36 kk leasing 265,93 € / kk. Miksi leasing?
Hintaan lisätään alv sekä toimitus, asennus ja käyttökoulutus.

Suurkuvaskanneri ROWE Scan 850i

Helppo ja nopea automaattinen työnkulku – jopa 10 dokumentin käsittely ja tallennus minuutissa

 1. skanneri tunnistaa ”lennossa” kuvan koon, oikaisee ja kääntää sen
 2. skanneri parantaa automaattisesti ajan kellastamat, vahingoittuneet, ryppyiset ja taittuneet alkuperäiskuvat puhtaiksi kuviksi älykkään ohjelmiston ja patentoidun kaksoisledvalotusteknologian avulla
 3. kiinteistötunnuksen, rakennustunnuksen tai muiden metatietojen syöttö PDF/A-dokumenttiin suoraan skannerin käyttöliittymästä
 4. automaattinen tallennus halutussa formaatissa esimerkiksi verkkolevylle samalla kun käyttäjä voi syöttää jo seuraavaa originaalia

Suurkuvaskanneri, joka täyttää vaativimmatkin digitointitarpeet

Plotter Scanner MPS ROWE-tabletti
ROWE Scan 850i -skannerin käyttö tablettin kautta

ROWE on täyttänyt visionsa tuomalla markkinoille ainutlaatuisen ROWE Scan 850i -suurkuvaskannerin. Uusi hich-tech -skanneri on täynnä patentoituja uraauurtavia innovaatioita. ROWE Scan 850i -skannerit on kehitetty ja valmistettu 100 % Saksassa ja niitä on saatavilla kolmessa kokoluokassa:  44″, 55″ ja 60″ koossa.

Kaikki mallit sisältävät vakiovarusteena SuperSpeed USB 3.0 + RES -tiedonsiirron, ROWE ScanCloud -pilvipalvelun ja täysin uniikin ROWE ScanMatrix+ -kuvankäsittelytyökalun, joka muun muassa tunnistaa ”lennosssa” kuvan koon ja vahingoittuneet kohdat ja parantaa täysin automaattisesti jopa erittäin huonokuntoiset ja vahingoittuneet alkuperäiskuvat täydellisiksi skannausdokumenteiksi. ROWE SAFE DRIVE -menetelmän ansiosta skannerin lasi kestää jopa 500% pidempään kuin tavallisen skannerin lasi.

ROWE:n kantavana periatteena on merkkiriippumattomuus ja modulaarisuus, joka tarkoittaa, että voit hyödyntää jo olemassa olevia suurkuvatulostimiasi (mm. Canon, HP, Epson, KIP, VORTEX) ja ohjelmistojasi ROWE Scan 850i -skannerin kanssa. Voit lisäksi päivittää skannerin lisävarusteita ja ohjelmistoja tarpeidesi mukaan helposti jälkikäteen.

Yhteensopivat suurkuvatulostimet

 • ROWE: ecoPrint-mallit, ColorPress-mallit
 • Canon: Canon imagePROGRAF -mallit
 • Epson: Epson SureColor P-Series, Epson SureColor F-Series, Epson SureColor T-Series, Epson Stylus Pro Series
 • HP (Hewlett Packard): HP DesignJet -suurkuvatulostimet, HP PageWide XL -suurkuvatulostimet
 • Océ: Océ PlotWave -mallit, Océ ColorWave -mallit
 • KIP: KIP 850, KIP 860, KIP 870, KIP 880, KIP 890, KIP 770, KIP 7170, KIP 7770, KIP 7970, KIP 940
 • Memjet: Vortex 4200
 • Xanté: Excelagraphix 4200

ROWE Scan 850i on yhteensopiva lähes kaikkien tunnettujen suurkuvatulostimien kanssa, joten kysy yhteensopivuutta myös muihin tulostinmerkkeihin ja -malleihin!

Lue asiakastarina Padasjoen kunta

suurkokoskanneri-asiakastarina-padasjoen-kunta

Padasjoen kunnan tekninen toimi aloitti mittavan digitointiprojektin, jossa tavoitteena on koota kunnan kiinteistöjen huoltohistoria ja vanhat rakennuspiirustukset muutoksineen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Padasjoen kunta päätyi hankkmaan projektia varten 44” levyisen ROWE Scan 850i -skannerin Floorstand-mallin, joka koottiin ja asennettiin valmiiksi paikanpäällä. Kone oli heti valmis käyttöön.

“Tarvitsimme digitointiin helppokäyttöisen skannerin, jonka avulla skannausprosessi on mahdollisimman pitkälti automatisoitua, kertoo Lauri Pasanen Padasjoen kunnan rakennustarkastaja. “Ensivaikutelmaltaan Rowen skanneri on helppokäyttöinen ja kuvan laatu on hyvä, jatkaa Pasanen.

ROWE Scan 850i -skannerin ominaisuudet nopeuttavat työtä sillä ohjelmisto kääntää automaattisesti kuvan oikein päin, rajaa sen ja korjaa vinouden. Lisäksi automaattinen kuvan parannus, taittokohtien häivytys ja kellastuneen taustan valkaisu parantaa talletettavien dokumenttien laatua.

“Kartoitimme eri skannerivaihtoehtoja verkossa ja Rowen ominaisuudet vaikuttivat palvelevan tarpeitamme parhaiten. Laite tulee palvelemaan ensin tässä projektissa ja sen jälkeen kunnan muissa projekteissa sekä yleisessä käytössä. Skanneria tulee käyttämään useampi henkilö, joten valintakriteereissä helppokäyttöisyys oli ensisijaisen tärkeää”, lisää Pasanen.

“Olen varma, että tämä projekti tulee helpottamaan jatkossa kiinteistöjen ylläpitoa”, päättää Pasanen.

www.padasjoki.fi

ROWE ScanCloud

Ylivoimainen skannauslaatu

Poikkeuksellista tuottavuutta

Ensiluokkaista ergonomiaa

Suurkuvatulostin monitoimilaitteeksi

ROWE APP CENTER

Kustannussäästöt ja kestävyys

Ympäristö

Tietoa valmistajasta

Suurkuvaskanneri ROWE-Logo

ROTH + WEBER GmbH, Betzdorfer Str. 1, 57520 Niederdreisbach, Saksa, www.rowe.de

ROTH + WEBER GmbH, Betzdorfer Str. 1, 57520 Niederdreisbach, Saksa, www.rowe.de

ROWE on erikoistunut suurkuvalaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen jo yli 60 vuoden ajan. Laitevalikoima kattaa suurkuvaformaatin tulostimet, taittokoneet, skannerit ja leikkurit. ROWE on palkittu yhtenä Saksan innovatiivisempana IT-yrytyksenä kahteen otteenseen Gold Medal of German World Market Leaders -palkinnolla. Monet ROWE:n kehittämät ja patentoimat innovaatiot ovat otettu alan de facto -standardiksi. ROWE:n talous on myös vahvalla pohjalla ja sen toimintaa ei ohjaa ulkopuoliset yritysryppäät ja rahoittajat.

Kaikki ROWE:n valmistamat tuotteet valmistetaan 100% Saksassa. Tuotannon ja tuotteiden laadunvalvontaan on kiinnitetty eritystä huomiota. ROWE:n omat erittäin tiukat laatustandardit vaativat ettei yksikään tuote lähde tehtaalta asiakkaalle ennen täydellistä testausta ja tarkastusta. Myös ympäristön suojeluun on panostettu tuotannon ja tuotteiden osalta. ROWE:n tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja nille on myönnetty arvostettu Energy Star -merkintä. Lisäksi tuotteet ovat 98 % kierrätettäviä ja loput 2 % on myrkytöntä materiaalia.

Maahantuonti Suomessa

Grafinet Oy, Koivuhaantie 16, 01510 Vantaa, 0404 177 331, asiakaspalvelu@grafinetoy.fi

ROWE-laitteita maahantuo ja edustaa Suomessa Grafinet Oy. Olemme graafiselle alalle omistautunut perheyritys ja olemme palvelleet graafisen alan yrityksiä ammattitaitoisella ja tunnollisella asenteella jo vuosikymmeniä. Henkilöstöllämme on pitkäaikainen kokemus graafisen alan laitteiden toimituksista ja huollosta. Yrityksessämme työskentelee kolme sertifioitua Rowe-huoltomiestä ja kaksi laiteasiantuntijaa.

Asiakkaamme

ROWE Scan 850i -skanneri on erittäin suosittu insinööri- ja arkkitehtitoimistojen, erilaisien teollisuuden tehtaiden, graafisen alan yritysten ja virastojen keskuudessa, jotka haluavat digitoida nopeasti ja laadukkaasti esimerkiksi paperiset tekniset piirustukset tai kartat.

Lisätiedot

Suurin skannausleveys

44" skanneri: 44" (1118 mm) / originaali 47.4" (1204 mm)
55" skanneri: 55" (1397 mm) / originaali 63.3" (1606 mm)
60" skanneri: 60" (1524 mm) / originaali 63.2" (1606 mm)

Nopeus: mustavalkoinen (1-bit RGB) ja harmaasävy (8-bit), 400 dpi

23,0 m/min

Nopeus: väriskannaus (24-bit RGB) ja 8-bit indeksoitu, 400 dpi

12,0 m/min (KIT 40)
17,0 m/min (KIT 60)
23,0 m/min (KIT 80)

Kapasiteetti: mustavalkoskannaus, 300 x 300 dpi

680 kpl A0 / h

Kapasiteetti: väriskannaus, 300 x 300 dpi

260 kpl A0 / h (KIT 40)
440 kpl A0 / h (KIT 60)
520 kpl A0 / h (KIT 80)

Suurin originaalin paksuus

2 mm (0,08"), HA-malli 30 mm

Skannauspituus

Ei rajoitettu

Optinen resuluutio

2400 x 1200 dpi

Suurin resoluutio

9600 x 9600 dpi

Skannaustarkkuus

0,1 % +/- 1 pikseli

Värisyvyys

48-bittiset värit
16-bittiset harmaasävyt

Väriprofiilit

sRGB lisäksi käyttäjän määrittämät väriprofiilit, kuten Adobe RGB ja Device RGB

ROWE DOUBLE LIGHT

Kahdesta suunnasta valaistu tasainen LED-valo poistaa varjot taittoneista tai rypistyneista dokumenteista, joten skannauslaatu on aina tasainen ja optimaalisesti valotettu

ROWE SELECTED TRUE LIGHT

Poikkeuksellisen tasainen valotus optimaalisten LED-lamppujen ja lukupään asentojen ansiosta

ROWE DOUBLE ROW LENSE

Merkittävästi parempi valoteho

ROWE DYMAMIC STITCHING – RDS (patentoitu)

Valvoo useiden sensoreiden avulla poikkeamia (esimerkiksi taitoksia) skannattavassa dokumentissa ja korjaa vääristymät skannattuun dokumenttiin automaattisesti

ROWE PRO LOGIC

Automaattinen skannauksen aikainen dokumentin tunnistus ja parannus. Prosessi erottelee jopa huonon kontrastin originaalin tumman taustan kuvainformaatiosta ja tekee skannatusta dokumentista täydellisen lopputuloksen.

Automaattinen työnkulku (4 vapaasti ohjelmoitavaa pikavalintapainiketta skannerin ohjauspaneelissa)

Kaikki ROWE ScanManager -ohjelmiston toiminnot voidaan tallentaa pikavalinnoiksi yksittäin tai komentosarjoina. Pikavalintapainikkeiden määrää ei ole rajoitettu ja pikavalinnat voidaan suojata salasanalla (esimerkiksi eri käyttäjäprofiileille).

Skannauslasin helppo vaihto

Skannauslasi voidaan vaihtaa ilman työkaluja nopeasti ja helposti.

ROWE SAFE DRIVE (patentoitu)

ROWE SAFE DRIVE -teknologian ansiosta jopa 500 % pidempi skannauslasin käyttöikä verrattuna tavallisten skannanereiden vastaavan skannauslasin käyttöikään. ROWE SAFE DRIVE vahingoittaa hauraita dokumentteja huomattavasti vähemmän kuin tavallinen skanneri.

Skannaus kuvapuoli ylöspäin

Helpompi originaalien käsittely – näet mitä skannaat

Active output

Toimintavarma siirtotelasto takaa originaalin sulavan liikkeen skannerin läpi – ei tukoksia

DOCUMENT IMPROVEMENT SYSTEM – DIS

Kaikki säädöt ja muutokset dokumenttiin voidaan tehdä skannauksen jälkeen ilman että originaalia joudutaan skannaamaan uudestaan. Kaikki muutokset näkyvät omassa näkymässä samalla kuin niitä voidaan verrata rinnakkaisesti alkuperäiseen näkymään.

Automaattinen skannauksen aikainen leveyden tunnistus ”lennossa” (patentoitu)

Originaalin leveys tunnistetaan tarkasti skannauksen aikana "lennossa". Ei ärsyttävää edestakaista liikettä.

Dynaaminen leveyden tunnistus (patentoitu)

Automaattinen originaalin leveyden tunnistus ja skannatun dokumentin mittojen korjaus vaikka originaali olisi vioittunut (esimerkiksi repeytyneet kulmat).

Ei lämpenemisaikaa

Välitön toimintavalmius (myös väriskannauksessa)

ROWE EFFICIENT SCANNING – RES (patentoitu)

Huippunopea skannauksen aikainen tiedon pakkaus- ja tiedonsiirtomenetelmä ilman häviöitä.

SuperSpeed 3.0 USB + RES

Tiedonsiirron nopeus jopa 1000% nopeampi verrattuna HighSpeed 2.0 USB -tiedonsiirron nopeuteen

HighSpeed 2.0 USB + RES

Tiedonsiirron nopeus jopa 200% nopeampi verrattuna HighSpeed 2.0 USB -tiedonsiirron nopeuteen

Virtaliitäntä

100 – 240 V 50/60 Hz

Virrankulutus

Käyttötilassa < 43,0 W
Virransäästötilassa < 1 W

Paino

44" skanneri: 40,0 kg
55" skanneri: 49 kg
60" skanneri: 49 kg

Mitat (syvyys x leveys x korkeus)

44" skanneri: 439 x 1454 x 205 mm
55" skanneri: 439 x 1856 x 205 mm
55" skanneri: 439 x 1856 x 205 mm

Laatumerkinnät ja sertifikaatit

RoHS, ENERGY STAR, CE, CCC, UL, cUL, CB, FCC Part 15 Class B, EAC, BSMI, BIS

Jalusta

Seisontajalat, Pöytäjalat, Suurkuvatulostinjalusta

Lataa ROWE Scan 850i -suurkuvaskannerin esite

Suurkuvaskanneri ROWE Scan 850i – tekniset tiedot ja esite

Lataa suurkuvaskannerivertailu

Benchmark Scanners 2017

Lataa ROWE Tuki plus -esite

ROWE Tuki plus

K: Kenellä Rowen skanneri on käytössä?

V: Useat kunnat käyttävät ROWE-skanneria paperiarkiston digitointiin. Rowen skanneri on käytössä muun muassa Joensuulla, Kouvolalla, Porilla, Juvalla, Rantasalmella, Kontiolahdella, Padasjoella, Pyhtäällä, Karvialla, Sauvolla ja Harjavallalla. Lisäksi merkittävimmät digitointiyritykset Grano, Xerox, KopioNiini ja Analogia käyttävät useita Rowen skannereita ammattimaiseen digitointiin. Rowen skanneri on tällä hetkellä ehdottomasti paras suurkuvaskanneri digitointiin.

K: Onko skannerin käyttö helppoa?

V: Skannerin käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa. Rowen skannerit ovat tarkkudeltaan ja nopeudeltaan omaa luokkaansa, mutta niiden asema suosituimpina skannereina digitointikäytössä johtuu silti helppokäyttöisestä ja älykkäästä ohjelmistosta. Voit skannata jopa 10 dokumenttia minuutissa ja et tarvitse minkäänlaisia kuvankäsittelytaitoja saadaksesi huonokuntoisista originaaleista lähes uutta vastaavia tallenteita.
 1. skanneri tunnistaa “lennossa” kuvan koon, oikaisee ja kääntää sen
 2. skanneri parantaa automaattisesti ajan kellastamat, vahingoittuneet, ryppyiset ja taittuneet alkuperäiskuvat puhtaiksi kuviksi älykkään ohjelmiston ja patentoidun kaksoisledvalotusteknologian avulla
 3. kiinteistötunnuksen, rakennustunnuksen tai muiden metatietojen syöttö PDF/A-dokumenttiin suoraan skannerin käyttöliittymästä
 4. automaattinen tallennus halutussa formaatissa esimerkiksi verkkolevylle samalla kun käyttäjä voi syöttää jo seuraavaa originaalia

K: Missä ROWE Scan 850i -skanneri valmistetaan?

V: ROWE Scan 850i -skannerin valmistaa saksalainen perheyritys nimeltä Roth+Weber (ROWE),  joka sijaitsee Etelä-Saksassa Niederaichbach nimessä paikassa. Rowe on erikoistunut suurkuvalaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen jo yli 60 vuoden ajan. Koko valmistusprosessi on saman katon alla, eli tuotteet ovat 100 % saksalaisia. Rowen skannerit ovat ainoita suurkuvaskannereita, jotka valmistetaan Euroopassa. ROWE valmistaa itse kaikki laitteensa (tulostimet, skannerit, taittokoneet) sekä ohjelmistot. Rowe on Euroopassa tunnettu ja luotettu valmistaja.

K: Onko tuotteet laadukkkaita

V: Laitevalikoima kattaa suurkuvaformaatin tulostimet, taittokoneet, skannerit ja leikkurit. Tuotannon ja tuotteiden laadunvalvontaan on kiinnitetty eritystä huomiota. ROWE:n omat erittäin tiukat laatustandardit vaativat ettei yksikään tuote lähde tehtaalta asiakkaalle ennen täydellistä testausta ja tarkastusta. ROWE on palkittu yhtenä Saksan innovatiivisempana IT-yrytyksenä kahteen otteenseen Gold Medal of German World Market Leaders -palkinnolla. Monet ROWE:n kehittämät ja patentoimat innovaatiot ovat otettu alan de facto -standardiksi. ROWE:n talous on myös vahvalla pohjalla ja sen toimintaa ei ohjaa ulkopuoliset yritysryppäät ja rahoittajat.

K: Onko tuotteet ympäristöystävällisiä

V: ROWE:n tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja nille on myönnetty arvostettu Energy Star -merkintä. Lisäksi tuotteet ovat 98 % kierrätettäviä ja loput 2 % on myrkytöntä materiaalia. Myös ympäristön suojeluun on panostettu tuotannon ja tuotteiden osalta.

K: Saako laitteelle huoltopalvelua ja varaosia

V: ROWE:n laitteita maahantuo suomessa Grafinet Oy, jonka sertifioidut huoltomiehet ovat saaneet tehtaan erikoiskoulutuksen ROWE-laitteiden huoltoon. Pidämme Vantaan varastossamme kaikkia ROWE-varaosia, joten varaosat löytyvät aina nopeaan toimitukseen suoraan hyllystä. Tehdas takaa varaosasaatavuuden 15 vuodeksi. Huoltopalvelumme ovat hyvin joustavat ja tarjoamme täysylläpitohuoltopalvelua, määräaikaishuoltoa, korjausta tai etätukea tarpeesi mukaan. Tarjoamme maan laajuisesti paikallista tukea kattavan jälleenmyyjä- ja tukiverkostomme kautta.

K: Tarvitsenko laitteelle huoltosopimuksen?

V: Skanneri on erittäin kestävä ja se ei tarvitse huoltosopimusta. Suosittelemme skannerin puhdistusta sisältä pölystä ja liasta vähintään kerran vuodessa. Voit tehdä vuosihuollon itse tai tilata vuosihuollon kauttamme. Tämän lisäksi periatteessa skannerin viikottainen puhdistus pölystä mikrokuituliinalla riittää huoltotoimenpiteiksi. Kuluvia osia on skannerin lasi (kestää kilpailijoiden laseja 5-kertaa pidempään koska arkin ja lasin väliin jää 1 mm rako, eli materiaali ei ole kosketuksessa lasiin) sekä syöttörullat ja heijastusrullat, joiden vaihtoväli on useita vuosia.

Rowe-huolto ja -tuki

0404 177 331 | huolto@grafinetoy.fi

Etätuki

Tukipalvumme voi ottaa laitteesi tietoturvallisesti hallintaan TeamViewer-etätukiohjelman avulla ja antaa tukea etänä. Lataa etätukiohjelma tästä

Ohjelmistot ja ajurit

ROWE Scan 450i/850i -ohjelmistot ja -ajurit

Käyttöohjeet

ROWE Scan 450i/850i -ohjeet ja -manuaalit

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Suurkuvaskanneri ROWE Scan 850i 44″ (1118 mm)

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.