Automaattinen suurkuvataittokone ROWEFOLD 721-1

Jopa 96 cm dokumenttien viuhka- ja ristitaitto automaattisesti yhdellä ajolla

– Taitetavien arkkien leveys 210 mm – 960 mm
– Rajaton taittopituus
– Ristitaitto 2500 mm asti
– Rei’itysreunus 0 – 35 mm (vapaasti säädettävissä 1 mm välein)
– 12 esiasennettua taitto-ohjelmaa
– Taittonopeus 18 m/min
– Integroitu luovutustaso noin 50 taitetulle dokumentille
– Lisävarusteena saatavilla automaattinen seläkeyksikkö

323,60  / kk

Laite omaksi leasingrahoituksella alk. 323,60 €/kk (10,79 €/pv) Miksi Grafinet-leasing? Hinnat alv 0% kuljetuspakattuna. Kysy myös suoraostohintaa!

Automaattinen suurkuvataittokone ROWEFOLD 721-1

Erittäin varmatoiminen ja helppokäyttöinen automaattinen suurkuvataittokone

Automaattinen offline-taittokone, jossa viuhkataitto ja ristitaitto yhdellä ajolla. ROWEFOLD 721-4 on 100 % Saksassa valmistettu huippulaadukas, hiljainen ja nopea suurkuvataittokone, jolla taitat yhdellä ajolla tarkasti ja nopeasti  esimerkiksi A0-koon tekniset piirustukset ja kartat siistiksi paketiksi A4-kokoon (etu- ja takakansi A4-koossa ja haitaritaitot dokumentin sisällä). Taitettavien arkkien leveys on 210 mm – 960 mm ja pituus rajaton!

Kestävä ja vääntymätön pöytä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tarttumattomalla pinnoitteella. Erittäin hiljaisen viimeisimpää huipputeknologiaa olevan askelmoottorin vuoksi optimaalinen toimistoympäristössä. Melutaso: virransäästötilassa ei mitattavissa, taittoääni 50 db (ISO 7779).

ROWE-suurkuvalaitteet

ROWE valmistajana

ROWE on erikoistunut suurkuvalaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen Saksassa jo yli 60 vuoden ajan

Laitevalikoima kattaa suurkokoformaatin tulostimet, taittokoneet, skannerit ja leikkurit niin aloittavan yrittäjän, teknisen CAD-osaston, julkissektorin kuin tuotantotalojen tarpeisiin.

Kaikki ROWE:n valmistamat tuotteet valmistetaan 100% Saksassa. Tuotannon ja tuotteiden laadunvalvontaan on kiinnitetty eritystä huomiota. ROWE:n omat erittäin tiukat laatustandardit vaativat ettei yksikään tuote lähde tehtaalta asiakkaalle ennen täydellistä testausta ja tarkastusta. Koko valmistusprosessi on saman katon alla. ROWE:lla on jopa oma softaosasto kehittämässä jatkuvasti laitteiden ohjelmistoja ja he pystyvät reagoimaan nopeasti asiakkailta tulleisiin kehityspyyntöihin. ROWE onkin ainoa suurkuvalaitevalmistaja Euroopassa, joka valmistaa itse kaikki monitoimitulostimen laitteet (tulostin, skanneri, taittokone) sekä ohjelmistot.

ROWE on palkittu yhtenä Saksan innovatiivisempana IT-yrityksenä kahteen otteeseen Gold Medal of German World Market Leaders -palkinnolla. Monet ROWE:n kehittämät ja patentoimat innovaatiot ovat otettu alan de facto -standardiksi. ROWE:n talous on myös vahvalla pohjalla ja sen toimintaa ei ohjaa ulkopuoliset yritysryppäät ja rahoittajat. Myös ympäristön suojeluun on panostettu tuotannon ja tuotteiden osalta. ROWE:n tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja nille on myönnetty arvostettu Energy Star -merkintä. Lisäksi tuotteet ovat 98 % kierrätettäviä ja loput 2 % on myrkytöntä materiaalia.

Lisätiedot

Laitekuvaus

Automaattinen offline-taittokone, viuhkataitto ja ristitaitto yhdellä ajolla

Pöytä ruostumatonta terästä

Erittäin kestävä ja vääntymätön pöytä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tarttumattomalla pinnoitteella.

Hiljainen käyntiääni

Erittäin hiljaisen viimeisimpää huipputeknologiaa olevan askelmoottorin vuoksi optimaalinen toimistoympäristössä. Melutaso: virransäästötilassa ei mitattavissa, taittoääni 50 db (ISO 7779)

Automaattinen paperitukosten poisto

Voit poistaa papritukoskset helposti taittoyksiköstä vain painiketta painamalla.

Taitettavien arkkien leveys

210 mm – 960 mm (8.27" – 37.8")

Arkkityypit / painot

Tavallinen ja inkjet-paperi, 60 – 110 g/m²

Viuhkataitto

Vakio-ohjelmisto: 6000 mm saakka, lisävarusteena ROWE FOLD APP UNLIMITED -ohjelmisto: rajaton taittopituus

Ristitaitto

2500 mm saakka

Vakiotaitot

Viuhkataitto: 198 mm, 210/180 mm, 210/185 mm, 210/190 mm, 210 mm ja 210 mm pakettitaitto sekä ristitaitto: 297 mm ja 305 mm.

Erikoistaitot (viuhka- ja ristitaitto)

Taiton leveys viuhkataitossa (paketti): 140 – 225 mm, Taiton leveys ristitaitossa (paketti): 297 – 305 mm

Erikoistaitot (vain viuhkataitto)

Viuhkataitto (paketti): 110 – 420 mm

Rei’itysreunus

0 – 35 mm (vapaasti säädettävissä 1 mm välein).

Standarditaitot

DIN 824 A, B, C (A4, A3, A2, A1, A0), AFNOR (A4, A3, A2, A1, A0), ANSI (A, B, C, D, E), ARCH (A, B, C, D, E), Ericsson (A4, A3, A2, A1, A0), French

Taittonopeus

18 m/min

Virran kulutus

Virransäästötilassa: 40 W, käyttötilassa: 170 W

Liityntäpinnat

RS 232 serial

Integroitu luovutustaso

Kapasiteetti noin 25 taitettua dokumenttia (lisävarusteena kapasiteetti noin 50 taitettua dokumenttia)

Laitteen koko (L x K x P)

1635 x 1000 x 835 mm

Virtalähde

230 V, 50/60 Hz

Paino

180 kg

Sertifikaatit

RoHS, CE

K: Kenellä ROWEFOLD 721-1 -taittokone on käytössä?

V: RPWEFOLD 721-1 -taittokonetta käyttävät Saksassa mm. Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, BASF ja Siemens. Suomessa laite on käytössä Pöyryllä ja ETC-Lindgren Oy:llä.

K: Onko taittokoneen käyttö helppoa?

V: ROWEFOLD 721-1 -taittokoneen käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa. Taitto A0-koosta A4-kokoon käy noin 5 sekuntissa.
  1. Valitse taittokoneen pöydän pikavalinnoista esimerkiksi a4-koko (oletusvalintana, eli ei tarvitse edes painaa mitää painiketta)
  2. Syötä dokumentti tekstipuoli ylöspäin taittokoneelle (koneen virta herää automaattisesti)
  3. Dokumentti on siististi taiteltuna valmiina luovutustelineessä (etu- ja takakansi A4-koossa ja haitaritaitot dokumentin sisällä)

K: Missä ROWEFOLD 721-1 -suurkuvataittokone valmistetaan?

V: ROWEFOLD 721-1 -tattokoneen valmistaa saksalainen perheyritys nimeltä Roth+Weber (ROWE),  joka sijaitsee Etelä-Saksassa Niederaichbach nimessä paikassa. Rowe on erikoistunut suurkuvalaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen jo yli 60 vuoden ajan. Koko valmistusprosessi on saman katon alla, eli tuotteet ovat 100 % saksalaisia. ROWE valmistaa itse kaikki laitteensa (tulostimet, skannerit, taittokoneet) sekä ohjelmistot. Rowe on Euroopassa tunnettu ja luotettu valmistaja.

K: Onko tuotteet laadukkkaita?

V: Laitevalikoima kattaa suurkuvaformaatin tulostimet, taittokoneet, skannerit ja leikkurit. Tuotannon ja tuotteiden laadunvalvontaan on kiinnitetty eritystä huomiota. ROWE:n omat erittäin tiukat laatustandardit vaativat ettei yksikään tuote lähde tehtaalta asiakkaalle ennen täydellistä testausta ja tarkastusta. ROWE on palkittu yhtenä Saksan innovatiivisempana IT-yrytyksenä kahteen otteenseen Gold Medal of German World Market Leaders -palkinnolla. Monet ROWE:n kehittämät ja patentoimat innovaatiot ovat otettu alan de facto -standardiksi. ROWE:n talous on myös vahvalla pohjalla ja sen toimintaa ei ohjaa ulkopuoliset yritysryppäät ja rahoittajat.

K: Onko tuotteet ympäristöystävällisiä?

V: ROWE:n tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja nille on myönnetty arvostettu Energy Star -merkintä. Lisäksi tuotteet ovat 98 % kierrätettäviä ja loput 2 % on myrkytöntä materiaalia. Myös ympäristön suojeluun on panostettu tuotannon ja tuotteiden osalta.

K: Saako laitteelle huoltopalvelua ja varaosia?

V: ROWE:n laitteita maahantuo Suomessa Grafinet Oy, jonka sertifioidut huoltomiehet ovat saaneet tehtaan erikoiskoulutuksen ROWE-laitteiden huoltoon. Pidämme Vantaan varastossamme kaikkia ROWE-varaosia, joten varaosat löytyvät aina nopeaan toimitukseen suoraan hyllystä. Tehdas takaa varaosasaatavuuden 15 vuodeksi. Huoltopalvelumme ovat hyvin joustavat ja tarjoamme täysylläpitohuoltopalvelua, määräaikaishuoltoa, korjausta tai etätukea tarpeesi mukaan. Tarjoamme maan laajuisesti paikallista tukea kattavan jälleenmyyjä- ja tukiverkostomme kautta.

K: Tarvitsenko laitteelle huoltosopimuksen?

V: Taittokone on erittäin kestävä ja se ei tarvitse huoltosopimusta. Suosittelemme taittokoneen puhdistusta sisältä pölystä ja liasta vähintään kerran vuodessa.

Rowe-huolto ja -tuki

0404 177 331 | huolto@grafinetoy.fi

Etätuki

Tukipalvumme voi ottaa laitteesi tietoturvallisesti hallintaan TeamViewer-etätukiohjelman avulla ja antaa tukea etänä. Lataa etätukiohjelma tästä

Käyttöohjeet

ROWEFOLD 721-1 -ohjeet ja -manuaalit

Saatat myös pitää...

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.