Taittokone HP-suurkuvatulostimeen - ROWE VarioFold HP Inline KIT

HP-suurkuvatulostimiin suunniteltu ROWE VarioFold -suurkuvataittokone, jota voi käyttää sekä inline-taittokoneena että erillisenä offline-taittokoneena

– Taitetavien dokumenttien leveys 210 mm – 960 mm, pituus 2,5 m asti
– Optiona dokumenttien pituus 4 m, 30 m tai jopa rajattomaan pituuteen saakka
– Vakiotaitot pikavalintana (muun muassa A4 ja A4 mappireunustaitolla)
– Tavallinen ja inkjet-paperi, 60 – 120 g/m²
– Taittonopeus 20 m/min (A0-kuva taittuu A4-kokoon alle 15 sekunnissa)
– Erittäin laadukas ja kestävä, valmistettu 100 % Saksassa

Tuotetta ei tällä hetkellä saatavilla

Taittokone HP-suurkuvatulostimeen – ROWE VarioFold HP Inline KIT

HP-suurkuvatulostimen A0-kokoinen online-taittokone, jota voi käyttää myös erillisenä offline-taittokoneena

Sopii muun muassa näihin HP-suurkuvatulostimiin:
– HP DesignJet -suurkuvatulostimet
– HP PageWide XL -suurkuvatulostimet

ROWE VarioFold HP KIT on täydellisesti varusteltu ja 100 % Saksassa valmistettu huippulaadukas, hiljainen ja nopea suurkuvataittokone, joka taittaa automaattisesti suoraan HP-suurkuvatulostimesta tulevat arkit tarkasti ja nopeasti siistiksi paketiksi DIN-taittona tai pakettitaittona. Voit taittaa kustannustehikkaasti esimerkiksi A0-koon tekniset piirustukset ja kartat tai jopa 4000 mm pitkät arkit minimissään 90 x 180 mm kokoon.

HP-suurkuvatulostimen ja ROWE VarioFold -taittokoneen väliin asennetaan kuljetin (Online Bridge), jolloin arkit siirtyvät automaattisesti tulostimelta taittoksikölle. Voit silti edelleen käyttää taittokonetta erillisenä laitteena, jolloin se palvelee myös yrityksen muiden tulostimien taittotarpeita. Järjestelmä on lisäksi edullinen – saat online-taittojärjestelmän tavallisen offline-taittokoneen hinnalla.

ROWE VarioFold HP KIT -suurkuvataittokoneen ainutlaatuinen patentoitu modulaarinen rakenne mahdollistaa sen, että voit päivittää laitekokoonpanoa ja ohjelmistoja helposti tarpeesi kasvaessa esimerkiksi KIT 30 -ohjelmistolla, jolloin voit taittaa jopa 30 m pitkiä arkkeja.

ROWE VarioFold Compact Inline -taittokone yhdistettynä suurkuvatulostimeen toimii niin sanottuna puoliautomaattisena taittokoneena

 1. Valitse tulostimen tulostusajurista lisävalintana taitto
 2. Dokumentti siirtyy tulostimelta Online Bridge -syöttölaitteen kautta automaattisesti taittokoneelle
 3. Taittokone taittaa poikittaistaiton automaattisesti
 4. Nouki taitettu dokumentti koneen takana olevasta luovutustelineestä ja syötä dokumentti uudelleen taittokoneelle
 5. Dokumentti on siististi taiteltuna valmiina luovutustelineessä (etu- ja takakansi A4-koossa ja haitaritaitot dokumentin sisällä)

Voit käyttää ROWE VarioFold Inline -taittokonetta myös offline-taittokoneena palvellen yrityksen muita suurkuvatulostimia

 1. Valitse taittokoneen pöydän pikavalinnoista a4-koko (oletusvalintana, eli ei tarvitse edes painaa mitää painiketta)
 2. Syötä dokumentti taittokoneelle (koneen virta herää automaattisesti)
 3. Nouki taitettu dokumentti koneen edessä olevasta luovutustelineestä ja syötä dokumentti uudelleen taittokoneelle
 4. Dokumentti on siististi taiteltuna valmiina luovutustelineessä (etu- ja takakansi A4-koossa ja haitaritaitot dokumentin sisällä)

ROWE VarioFold Compact -suurkuvataittokone on edullinen, kompaktin kokoinen, hiljainen, nopea ja helppokäyttöinen offline-taittokone rakennuspiirustusten ja muiden kuvien taittoon

ROWE VarioFold Compact on täydellisesti varusteltu ja 100 % Saksassa valmistettu huippulaadukas, hiljainen ja nopea suurkuvataittokone, jolla taitat tarkasti ja nopeasti  esimerkiksi A0-koon tekniset piirustukset ja kartat A4-kokoon.

ROWE VarioFold Compact -suurkuvataittokoneen ainutlaatuinen patentoitu modulaarinen rakenne mahdollistaa sen, että voit päivittää laitekokoonpanoa ja ohjelmistoja helposti tarpeesi kasvaessa esimerkiksi KIT 30 -ohjelmistolla, jolloin voit taittaa jopa 30 m pitkiä arkkeja. Voit myös liittää ROWE VarioFoldin suurkuvatulostimen yhteyteen online-järjestelmäksi. ROWE:n perusajatuksena on merkkiriippumattomuus, joten voit yhdistää ROWE VarioFoldin useimpiin suurkuvatulostimiin. Tulostimen ja taittokoneen väliin asennetaan kuljetin, jolloin arkit siirtyvät automaattisesti tulostimelta taittoksikölle. Voit silti edelleen käyttää taittokonetta erillisenä laitteena, jolloin se palvelee myös yrityksen muiden tulostimien taittotarpeita. Järjestelmä on lisäksi edullinen – saat online-taittojärjestelmän tavallisen offline-taittokoneen hinnalla.

Lue asiakastarina UPM Kymmene

rowe-variofold-compact-upm-kymmene
rowe-variofold-compact-upm-kymmene

UPM Kymmene Tervasaaren suunnitteluosastolla käytetään suurkuvataittokonetta teknisten piirrustuksien ja tehtaan prosessikaavioiden taittamineen.

“Jos paperitehtaan prosesseihin tulee muutoksia, niin tulostamme ja taitamme piirustukset tehtaan asentajille tai alihankkijoille”, kertoo Ari Väisänen UPM Kymmene Tervasaaren tehtaan mekaanen suunnittelija. “Usein tekniset piirrustuksemme ovat A4-A0-formaatissa, mutta esimerkiksi paperikoneen prosessikaaviot voivat olla jopa 16 metriä pitkiä”, jatkaa Väisänen.

“Vanha taittokoneemme oli jo aikansa palvellut ja haimme netistä eri toimittajia, mutta emme löytäneet muita vaihtoehtoja, jotka olisivat täyttäneet tarpeemme, eli yli 4 m taittomahdollisuuden”, lisää Väisänen. ”Ensituntuma VarioFoldiin vaikuttaa hyvältä ja omien taitto-ohjelmien tekeminen on helppoa läppärin avulla. Lisäksi on hieno juttu, että VarioFoldin voi tarvittaessa liittää tulostimeemme jos siihen tulee tulevaisuudessa tarvetta”, päättää Väisänen.

Asiakkaamme

ROWE VarioFold Compact -suurkuvataittokoneita myydään vuodessa maailmalla tuhansia ja Suomessa kymmeniä. ROWE on syystäkin markkinajohtaja juuri suurkuvataittokoneissa.

ROWE VarioFold Compact -asiakkaita ovat insinööri- ja arkkitehtitoimistot, erilaiset teollisuuden tehtaat, graafisen alan yritykset ja virastot, jotka haluavat taittaa nopeasti ja laadukkaasti esimerkiksi tekniset piirrustukset ja kartat A0-formaatissa tai pitkiä jopa 30 m dokumentteja.

ROWE-suurkuvalaitteet

ROWE valmistajana

ROWE on erikoistunut suurkuvalaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen Saksassa jo yli 60 vuoden ajan

Laitevalikoima kattaa suurkokoformaatin tulostimet, taittokoneet, skannerit ja leikkurit niin aloittavan yrittäjän, teknisen CAD-osaston, julkissektorin kuin tuotantotalojen tarpeisiin.

Kaikki ROWE:n valmistamat tuotteet valmistetaan 100% Saksassa. Tuotannon ja tuotteiden laadunvalvontaan on kiinnitetty eritystä huomiota. ROWE:n omat erittäin tiukat laatustandardit vaativat ettei yksikään tuote lähde tehtaalta asiakkaalle ennen täydellistä testausta ja tarkastusta. Koko valmistusprosessi on saman katon alla. ROWE:lla on jopa oma softaosasto kehittämässä jatkuvasti laitteiden ohjelmistoja ja he pystyvät reagoimaan nopeasti asiakkailta tulleisiin kehityspyyntöihin. ROWE onkin ainoa suurkuvalaitevalmistaja Euroopassa, joka valmistaa itse kaikki monitoimitulostimen laitteet (tulostin, skanneri, taittokone) sekä ohjelmistot.

ROWE on palkittu yhtenä Saksan innovatiivisempana IT-yrityksenä kahteen otteeseen Gold Medal of German World Market Leaders -palkinnolla. Monet ROWE:n kehittämät ja patentoimat innovaatiot ovat otettu alan de facto -standardiksi. ROWE:n talous on myös vahvalla pohjalla ja sen toimintaa ei ohjaa ulkopuoliset yritysryppäät ja rahoittajat. Myös ympäristön suojeluun on panostettu tuotannon ja tuotteiden osalta. ROWE:n tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja nille on myönnetty arvostettu Energy Star -merkintä. Lisäksi tuotteet ovat 98 % kierrätettäviä ja loput 2 % on myrkytöntä materiaalia.

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne

Ainutlaatuinen modulaarinen rakenne mahdollistaa sen, että voit päivittää laitekokoonpanoa ja ohjelmistoja helposti tarpeesi kasvaessa ja voit integroida offline-taittokoneen koska tahansa myös jälkikäteen online-taittojärjestelmäksi minkä tahansa suurkuvatulostimen yhteyteen.

Huippulaadukas alumiininen runko

Erittäin vakaa, kestävä ja vääntymätön alumiininen runko takaa tarkan taittamisen ja pitkän käyttöiän.

Hiljainen käyntiääni

Erittäin hiljaisen viimeisimpää huipputeknologiaa olevan askelmoottorin vuoksi optimaalinen toimistoympäristössä. Melutaso: virransäästötilassa ei mitattavissa, taittoääni 50 db (ISO 7779)

Automaattinen paperitukosten poisto

Voit poistaa papritukoskset helposti taittoyksiköstä vain painiketta painamalla.

Taitettavien arkkien leveys

210 mm – 960 mm (8.27" – 37.8")

Arkkityypit / painot

Tavallinen ja inkjet-paperi, 60 – 120 g/m²

Haitaritaitto

ROWE FOLD APP LT -perusohjelmisto: 2500 mm saakka, ROWE FOLD APP SE / PRO -ohjelmisto: 4000 mm saakka, ROWE FOLD APP KIT 30 -ohjelmisto: 30000 mm (30 m) saakka, ROWE FOLD APP UNLIMITED ohjelmisto: rajaton pituus

Ristitaitto

ROWE FOLD APP LT -perusohjelmisto: 1500 mm saakka DIN-taitto, ROWE FOLD APP SE / PRO / KIT 30 / UNLIMITED -ohjelmisto: 2500 mm saakka

Vakiotaitot

Haitaritaitto: 190 mm/210 mm, 185 mm/210 mm, 180 mm/210 mm, 198 mm, 210 mm ja 210 mm paketti sekä ristitaitto: 297 mm ja 305 mm.

Erikoistaitot

ROWE FOLD APP SE: haitaritaitto 180 mm – 305 mm, ristitaitto 210 mm – 305 mm, ROWE FOLD APP PRO: haitaritaitto 90 mm – 420 mm, ristitaitto 180 mm – 420 mm (kaikki taitot vapaasti säädettävissä 1 mm välein).

Rei’itysreunus

ROWE FOLD APP LT -perusohjelmisto: 0 mm, 20 mm, 25 mm ja 30 mm, ROWE FOLD APP SE / PRO / KIT 30 / UNLIMITED -ohjelmisto: 0 – 35 mm (vapaasti säädettävissä 1 mm välein).

USB-liitin

Sisältää USB-liittimen ja johdon tietokoneen liittämiseksi taittokoneeseen.

Standarditaitot

DIN 824 A, B, C (A4, A3, A2, A1, A0), AFNOR (A4, A3, A2, A1, A0), ANSI (A, B, C, D, E), ARCH (A, B, C, D, E), Ericsson (A4, A3, A2, A1, A0), French

Taittonopeus

Offline-käytössä 20 m/min, online-käytössä max 20 m/min riippuen liitetyn tulostimen nopeudesta.

Rajoitettu taittonopeus

Taittonopeutta voidaan säätää USB-johdolla liitetyn tietokoneen avulla.

Virran kulutus

Virransäästötilassa: < 0.8 W, käyttötilassa: 58 W

Liityntäpinnat

RS 232 serial/CAN/USB

Sertifikaatit

RoHS, CE, UL, cUL, CB, FCC Part 15 Class B, EAC

Lataa ROWE VarioFold Compact -suurkuvataittokoneen esite

Suurkutaittokoneen ROWE VarioFold Compact – tekniset tiedot ja esite

Lataa suurkuvataittokonevertailu

Benchmark Folders 2017

K: Kenellä Rowen A0-taittokone on käytössä?

V: Useat kunnat, tehtaat, rakennusliikkeet ja toimistot käyttävät ROWE VarioFold Comapct -taittokonetta teknisten piirrustusten taittoon.  Rowen taittokone on tällä hetkellä ehdottomasti paras offline-taittokone sen nopeuden, hiljaisuuden, varmatoimisuuden ja kestävyyden ansiosta. Millään muulla offline-taittokoneella ei pysty taittamaan jopa 30 m pitkiä tulosteita. ROWE:n taittokone on käytössä muun muassa UPM Kymmenellä ja Pöyryllä.

K: Onko taittokoneen käyttö helppoa?

V: ROWE VarioFold Compact Inline -taittokone yhdistettynä suurkuvatulostimeen toimii niin sanottuna puoliautomaattisena taittokoneena:
 1. Valitse tulostimen tulostusajurista lisävalintana taitto
 2. Dokumentti siirtyy tulostimelta Online Bridge -syöttölaitteen kautta automaattisesti taittokoneelle
 3. Taittokone taittaa poikittaistaiton automaattisesti
 4. Nouki taitettu dokumentti koneen takana olevasta luovutustelineestä ja syötä dokumentti uudelleen taittokoneelle
 5. Dokumentti on siististi taiteltuna valmiina luovutustelineessä (etu- ja takakansi A4-koossa ja haitaritaitot dokumentin sisällä)
Voit käyttää ROWE VarioFold Inline -taittokonetta myös offline-taittokoneena palvellen yrityksen muita suurkuvatulostimia:
 1. Valitse taittokoneen pöydän pikavalinnoista a4-koko (oletusvalintana, eli ei tarvitse edes painaa mitää painiketta)
 2. Syötä dokumentti taittokoneelle (koneen virta herää automaattisesti)
 3. Nouki taitettu dokumentti koneen edessä olevasta luovutustelineestä ja syötä dokumentti uudelleen taittokoneelle
 4. Dokumentti on siististi taiteltuna valmiina luovutustelineessä (etu- ja takakansi A4-koossa ja haitaritaitot dokumentin sisällä)

K: Missä ROWE VarioFold Compact -suurkuvataittokone valmistetaan?

V: ROWE VarioFold Compact -tattokoneen valmistaa saksalainen perheyritys nimeltä Roth+Weber (ROWE),  joka sijaitsee Etelä-Saksassa Niederaichbach nimessä paikassa. Rowe on erikoistunut suurkuvalaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen jo yli 60 vuoden ajan. Koko valmistusprosessi on saman katon alla, eli tuotteet ovat 100 % saksalaisia. ROWE valmistaa itse kaikki laitteensa (tulostimet, skannerit, taittokoneet) sekä ohjelmistot. Rowe on Euroopassa tunnettu ja luotettu valmistaja.

K: Onko tuotteet laadukkkaita?

V: Laitevalikoima kattaa suurkuvaformaatin tulostimet, taittokoneet, skannerit ja leikkurit. Tuotannon ja tuotteiden laadunvalvontaan on kiinnitetty eritystä huomiota. ROWE:n omat erittäin tiukat laatustandardit vaativat ettei yksikään tuote lähde tehtaalta asiakkaalle ennen täydellistä testausta ja tarkastusta. ROWE on palkittu yhtenä Saksan innovatiivisempana IT-yrytyksenä kahteen otteenseen Gold Medal of German World Market Leaders -palkinnolla. Monet ROWE:n kehittämät ja patentoimat innovaatiot ovat otettu alan de facto -standardiksi. ROWE:n talous on myös vahvalla pohjalla ja sen toimintaa ei ohjaa ulkopuoliset yritysryppäät ja rahoittajat.

K: Onko tuotteet ympäristöystävällisiä?

V: ROWE:n tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja nille on myönnetty arvostettu Energy Star -merkintä. Lisäksi tuotteet ovat 98 % kierrätettäviä ja loput 2 % on myrkytöntä materiaalia. Myös ympäristön suojeluun on panostettu tuotannon ja tuotteiden osalta.

K: Saako laitteelle huoltopalvelua ja varaosia?

V: ROWE:n laitteita maahantuo Suomessa Grafinet Oy, jonka sertifioidut huoltomiehet ovat saaneet tehtaan erikoiskoulutuksen ROWE-laitteiden huoltoon. Pidämme Vantaan varastossamme kaikkia ROWE-varaosia, joten varaosat löytyvät aina nopeaan toimitukseen suoraan hyllystä. Tehdas takaa varaosasaatavuuden 15 vuodeksi. Huoltopalvelumme ovat hyvin joustavat ja tarjoamme täysylläpitohuoltopalvelua, määräaikaishuoltoa, korjausta tai etätukea tarpeesi mukaan. Tarjoamme maan laajuisesti paikallista tukea kattavan jälleenmyyjä- ja tukiverkostomme kautta.

K: Tarvitsenko laitteelle huoltosopimuksen?

V: Taittokone on erittäin kestävä ja se ei tarvitse huoltosopimusta. Suosittelemme taittokoneen puhdistusta sisältä pölystä ja liasta vähintään kerran vuodessa.

Rowe-huolto ja -tuki

0404 177 331 | huolto@grafinetoy.fi

Etätuki

Tukipalvumme voi ottaa laitteesi tietoturvallisesti hallintaan TeamViewer-etätukiohjelman avulla ja antaa tukea etänä. Lataa etätukiohjelma tästä

Ohjelmistot ja ajurit

ROWE VarioFold Compact -ohjelmistot ja -ajurit

Käyttöohjeet

ROWE VarioFold Compact -ohjeet ja -manuaalit

Tukivideot

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.