Ryobi Mitsubishi RMGT 6/7 -sarja (A2/B2-formaatti)

Kustannustehokasta painamista lyhyille ja pitkille sarjoille A2- tai B2-formaatissa

RMGT 6/7 -sarjan A2- ja B2-formaatin koneet on laadukkaita ja automatisoituja painokoneita. Ne voi varustaa esmerkiksi kääntölaitteella ja UV-lakka- ja foliointiyksiköllä. 790-mallia saa lisäksi XL-kartonkipainatusvarustuksella, jolla voi painaa 0,8 mm arkkipaksuuteen asti. 760 on kustannustehokas malli, jossa ohjausyksikkö on sijoitettu painokoneen yhteyteen.

  • Suurin arkkikoko: 508 x 686 mm (RMGT 690), 600 x 765 mm (RMGT 760), 600 x 788 mm (RMGT 790)
  • Väriyksiköitä: 2-10
  • Suora- tai kääntölaitekone
  • Saatavilla LED-UV -kuivatus, lakkayksikkö ja 0,8 mm kartonkipainatusvarustus

Lue lisää

Hinta alv 0 % kuljetuspakattuna. Pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä. Voit hankkia laitteen omaksi myös leasingrahoituksella. Lue lisää

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa sisältäen mahdollisen kuljetuksen, asennuksen, koulutuksen ja muut kulut.

Hintalupauksemme kattaa kaikki suomalaiset verkkokaupat ja kivijalkamyymälät sekä ulkomaiset verkkokaupat. Tarkastamme säännöllisesti alan merkittävimpien toimijoiden hintatason ja laskemme tuotteen hintaa, jos huomaamme, että emme ole riittävän edullinen.

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen viiden (5) päivän kuluessa tuotteen toimituksesta. Maksamme tuotteen hinnan takaisin lukuunottamatta toimituskuluja ja asennuksesta ja muista palveluista syntyneitä kuluja.

Tuotteen on oltava vastaavassa kunnossa kuin ostettaessa ja takuu ei koske tilannetta, jossa tuotteelle on aiheutettu vahinkoa käytössä tai asennuksessa muiden kuin Grafinet Oy:n toimesta. Tyytyväisyystakuu ei koske painokoneita ja yli 50.000 euron hintaisia tuotteita. Tyytyväisyystakuu on voimassa Suomeen myydyillä tuotteilla.

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.