Suurkuvaskanneri ROWE Scan 850i HA 60" (leveys 1524 mm, originaalin paksuus 30 mm)

 

Suurkuvaskanneri, joka täyttää vaativimmatkin digitointitarpeet

Paras suurkuvaskanneri arkistojen laajamittaiseen digitoimiseen. ROWE-suurkuvaskanneri on käytössä useilla kunnilla ja arkistojen digitointiin erikoistuneilla yrityksillä.

Helppo ja nopea automaattinen työnkulku – jopa 12 dokumentin käsittely ja tallennus minuutissa

 1. skanneri tunnistaa “lennossa” kuvan koon, oikaisee ja kääntää sen
 2. skanneri parantaa automaattisesti ajan kellastamat, vahingoittuneet, ryppyiset ja taittuneet alkuperäiskuvat puhtaiksi kuviksi älykkään ohjelmiston ja patentoidun kaksoisledvalotusteknologian avulla
 3. kiinteistötunnuksen, rakennustunnuksen tai muiden metatietojen syöttö PDF/A-dokumenttiin suoraan skannerin käyttöliittymästä
 4. automaattinen tallennus halutussa formaatissa esimerkiksi verkkolevylle samalla kun käyttäjä voi syöttää jo seuraavaa originaalia

Lataa esite

Suurkuvaskanneri ROWE Scan 850i -esite

Katso video

Suurkuvaskanneri

ROWE Scan 850i HA 60″

 

Suurkuvaskanneri, joka täyttää vaativimmatkin digitointitarpeet

 • Skannausleveys 60″ – 1524 mm leveys, pituus ei rajoitettu
 • Automaattinen skannausmedian korkeuden säätö 30 mm asti – voit skannata vaikka canvastauluja, (automaattinen paksuuden tunnistus ja korkeuden säätö)
 • Patentoitu kaksoisvalotusteknologia – täysin tasainen skannauslaatu, ei varjoja edes ryppyisten ja taittuneiden dokumenttien kohdalla
 • SuperSpeed USB 3.0 + RES-pakkaus – huippunopea tiedonsiirto
 • Optinen tarkkuus 2400 x 1200 dpi
 • ROWE ScanMatrix+ – patentoitu skannaus- ja kuvanparannusteknologia
 • ROWE ScanCloud -liitantä kaikkiin pilvipalvelimiin
 • Nopeus 200 dpi turbo -laadulla: mustavalkoskannaus 23,0 m/min ja väriskannaus 12,0, 17,0 tai 23,0 m/min

 

Teimme visiomme todeksi!

Plotter Scanner MPS ROWE-tabletti
ROWE Scan 850i -suurkuvaskannerin käyttö tablettin kautta

ROWE on täyttänyt visionsa tuomalla markkinoille ainutlaatuisen ROWE Scan 850i -suurkuvaskannerin. Uusi hich-tech -skanneri on täynnä patentoituja uraauurtavia innovaatioita. ROWE Scan 850i -suurkuvaskannerit on kehitetty ja valmistettu 100 % Saksassa ja niitä on saatavilla kolmessa kokoluokassa: 44″, 55″ ja 60″.

Kaikki mallit sisältävät vakiovarusteena SuperSpeed USB 3.0 + RES -tiedonsiirron, ROWE ScanCloud -pilvipalvelun ja täysin uniikin ROWE ScanMatrix+ -kuvankäsittelytyökalun, joka muun muassa tunnistaa “lennosssa” kuvan koon ja vahingoittuneet kohdat ja parantaa täysin automaattisesti jopa erittäin huonokuntoiset ja vahingoittuneet alkuperäiskuvat täydellisiksi skannausdokumenteiksi. ROWE SAFE DRIVE -menetelmän ansiosta suurkuvaskannerin lasi kestää jopa 500% pidempään kuin tavallisen suurkuvaskannerin lasi.

ROWE:n kantavana periatteena on merkkiriippumattomuus ja modulaarisuus, joka tarkoittaa, että voit hyödyntää jo olemassa olevia suurkuvatulostimiasi (mm. Canon, HP, Epson, KIP, VORTEX) ja ohjelmistojasi ROWE Scan 850i -suurkuvaskannerin kanssa. Voit lisäksi päivittää suurkuvaskannerin lisävarusteita ja ohjelmistoja tarpeidesi mukaan helposti jälkikäteen.

 

Yhteensopivat suurkuvatulostimet

 • ROWE: ecoPrint-mallit, ColorPress-mallit
 • Canon: Canon imagePROGRAF -mallit
 • Epson: Epson SureColor P-Series, Epson SureColor F-Series, Epson SureColor T-Series, Epson Stylus Pro Series
 • HP (Hewlett Packard): HP DesignJet -suurkuvatulostimet, HP PageWide XL -suurkuvatulostimet
 • Océ: Océ PlotWave -mallit, Océ ColorWave -mallit
 • KIP: KIP 850, KIP 860, KIP 870, KIP 880, KIP 890, KIP 770, KIP 7170, KIP 7770, KIP 7970, KIP 940
 • Memjet: Vortex 4200
 • Xanté: Excelagraphix 4200

ROWE Scan 850i on yhteensopiva lähes kaikkien tunnettujen suurkuvatulostimien kanssa, joten kysy yhteensopivuutta myös muihin tulostinmerkkeihin ja -malleihin!

 

Lue asiakastarina Padasjoen kunta

suurkokoskanneri-asiakastarina-padasjoen-kunta

Padasjoen kunnan tekninen toimi aloitti mittavan digitointiprojektin, jossa tavoitteena on koota kunnan kiinteistöjen huoltohistoria ja vanhat rakennuspiirustukset muutoksineen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Padasjoen kunta päätyi hankkmaan projektia varten 44” levyisen ROWE Scan 450i -suurkuvaskannerin Floorstand-mallin, joka koottiin ja asennettiin valmiiksi paikanpäällä. Kone oli heti valmis käyttöön.

“Tarvitsimme digitointiin helppokäyttöisen suurkuvaskannerin, jonka avulla skannausprosessi on mahdollisimman pitkälti automatisoitua, kertoo Lauri Pasanen Padasjoen kunnan rakennustarkastaja. “Ensivaikutelmaltaan Rowen suurkuvaskanneri on helppokäyttöinen ja kuvan laatu on hyvä, jatkaa Pasanen.

ROWE Scan 450i -suurkuvaskannerin ominaisuudet nopeuttavat työtä sillä ohjelmisto kääntää automaattisesti kuvan oikein päin, rajaa sen ja korjaa vinouden. Lisäksi automaattinen kuvan parannus, taittokohtien häivytys ja kellastuneen taustan valkaisu parantaa talletettavien dokumenttien laatua.

“Kartoitimme eri skannerivaihtoehtoja verkossa ja Rowen ominaisuudet vaikuttivat palvelevan tarpeitamme parhaiten. Laite tulee palvelemaan ensin tässä projektissa ja sen jälkeen kunnan muissa projekteissa sekä yleisessä käytössä. Suurkuvaskanneria tulee käyttämään useampi henkilö, joten valintakriteereissä helppokäyttöisyys oli ensisijaisen tärkeää”, lisää Pasanen.

“Olen varma, että tämä projekti tulee helpottamaan jatkossa kiinteistöjen ylläpitoa”, päättää Pasanen.

www.padasjoki.fi

 

Tietoa valmistajasta

Suurkuvaskanneri ROWE-Logo

ROTH + WEBER GmbH, Betzdorfer Str. 1, 57520 Niederdreisbach, Saksa, www.rowe.de

ROWE on erikoistunut suurkuvalaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen jo yli 60 vuoden ajan. Laitevalikoima kattaa suurkuvaformaatin tulostimet, taittokoneet, skannerit ja leikkurit. ROWE on palkittu yhtenä Saksan innovatiivisempana IT-yrytyksenä kahteen otteenseen Gold Medal of German World Market Leaders -palkinnolla. Monet ROWE:n kehittämät ja patentoimat innovaatiot ovat otettu alan de facto -standardiksi. ROWE:n talous on myös vahvalla pohjalla ja sen toimintaa ei ohjaa ulkopuoliset yritysryppäät ja rahoittajat.

Kaikki ROWE:n valmistamat tuotteet valmistetaan 100% Saksassa. Tuotannon ja tuotteiden laadunvalvontaan on kiinnitetty eritystä huomiota. ROWE:n omat erittäin tiukat laatustandardit vaativat ettei yksikään tuote lähde tehtaalta asiakkaalle ennen täydellistä testausta ja tarkastusta. Myös ympäristön suojeluun on panostettu tuotannon ja tuotteiden osalta. ROWE:n tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja nille on myönnetty arvostettu Energy Star -merkintä. Lisäksi tuotteet ovat 98 % kierrätettäviä ja loput 2 % on myrkytöntä materiaalia.

 

Maahantuonti Suomessa

Grafinet Oy, Koivuhaantie 16, 01510 Vantaa, 0404 177 331, asiakaspalvelu@grafinetoy.fi

ROWE-laitteita maahantuo ja edustaa Suomessa Grafinet Oy. Olemme graafiselle alalle omistautunut perheyritys ja olemme palvelleet graafisen alan yrityksiä ammattitaitoisella ja tunnollisella asenteella jo vuosikymmeniä. Henkilöstöllämme on pitkäaikainen kokemus graafisen alan laitteiden toimituksista ja huollosta. Yrityksessämme työskentelee kolme sertifioitua Rowe-huoltomiestä ja kaksi laiteasiantuntijaa.

 

Asiakkaamme

ROWE Scan 850i -suurkuvaskanneri on erittäin suosittu insinööri- ja arkkitehtitoimistojen, erilaisien teollisuuden tehtaiden, graafisen alan yritysten ja virastojen keskuudessa, jotka haluavat digitoida nopeasti ja laadukkaasti esimerkiksi paperiset tekniset piirustukset tai kartat.

Lisätiedot

Suurin skannausleveys

44" skanneri: 44" (1118 mm) / originaali 47.4" (1204 mm)
55" skanneri: 55" (1397 mm) / originaali 63.3" (1606 mm)
60" skanneri: 60" (1524 mm) / originaali 63.2" (1606 mm)

Nopeus: mustavalkoinen (1-bit RGB) ja harmaasävy (8-bit), 200 dpi

23,00 m/min

Nopeus: väriskannaus (24-bit RGB) ja 8-bit indeksoitu, 200 dpi

12,0 m/min (KIT 40)
17,0 m/min (KIT 60)
23,0 m/min (KIT 80)

Kapasiteetti: mustavalkoskannaus, 300 x 300 dpi

680 kpl A0 / h

Kapasiteetti: väriskannaus, 300 x 300 dpi

260 kpl A0 / h (KIT 40)
440 kpl A0 / h (KIT 60)
520 kpl A0 / h (KIT 80)

Suurin originaalin paksuus

30 mm, automaattinen korkeuden säätö

Skannauspituus

Ei rajoitettu

Optinen resuluutio

2400 x 1200 dpi

Suurin resoluutio

9600 x 9600 dpi

Skannaustarkkuus

0,1 % +/- 1 pikseli

Värisyvyys

48-bittiset värit
16-bittiset harmaasävyt

Väriprofiilit

sRGB lisäksi käyttäjän määrittämät väriprofiilit, kuten Adobe RGB ja Device RGB

ROWE DOUBLE LIGHT

Kahdesta suunnasta valaistu tasainen LED-valo poistaa varjot taittoneista tai rypistyneista dokumenteista, joten skannauslaatu on aina tasainen ja optimaalisesti valotettu

ROWE SELECTED TRUE LIGHT

Poikkeuksellisen tasainen valotus optimaalisten LED-lamppujen ja lukupään asentojen ansiosta

ROWE DOUBLE ROW LENSE

Merkittävästi parempi valoteho

ROWE DYMAMIC STITCHING – RDS (patentoitu)

Valvoo useiden sensoreiden avulla poikkeamia (esimerkiksi taitoksia) skannattavassa dokumentissa ja korjaa vääristymät skannattuun dokumenttiin automaattisesti

ROWE PRO LOGIC

Automaattinen skannauksen aikainen dokumentin tunnistus ja parannus. Prosessi erottelee jopa huonon kontrastin originaalin tumman taustan kuvainformaatiosta ja tekee skannatusta dokumentista täydellisen lopputuloksen.

Automaattinen työnkulku (4 vapaasti ohjelmoitavaa pikavalintapainiketta skannerin ohjauspaneelissa)

Kaikki ROWE ScanManager -ohjelmiston toiminnot voidaan tallentaa pikavalinnoiksi yksittäin tai komentosarjoina. Pikavalintapainikkeiden määrää ei ole rajoitettu ja pikavalinnat voidaan suojata salasanalla (esimerkiksi eri käyttäjäprofiileille).

Skannauslasin helppo vaihto

Skannauslasi voidaan vaihtaa ilman työkaluja nopeasti ja helposti.

ROWE SAFE DRIVE (patentoitu)

ROWE SAFE DRIVE -teknologian ansiosta jopa 500 % pidempi skannauslasin käyttöikä verrattuna tavallisten skannanereiden vastaavan skannauslasin käyttöikään. ROWE SAFE DRIVE vahingoittaa hauraita dokumentteja huomattavasti vähemmän kuin tavallinen skanneri.

Skannaus kuvapuoli ylöspäin

Helpompi originaalien käsittely – näet mitä skannaat

Active output

Toimintavarma siirtotelasto takaa originaalin sulavan liikkeen skannerin läpi – ei tukoksia

DOCUMENT IMPROVEMENT SYSTEM – DIS

Kaikki säädöt ja muutokset dokumenttiin voidaan tehdä skannauksen jälkeen ilman että originaalia joudutaan skannaamaan uudestaan. Kaikki muutokset näkyvät omassa näkymässä samalla kuin niitä voidaan verrata rinnakkaisesti alkuperäiseen näkymään.

Automaattinen skannauksen aikainen leveyden tunnistus “lennossa” (patentoitu)

Originaalin leveys tunnistetaan tarkasti skannauksen aikana "lennossa". Ei ärsyttävää edestakaista liikettä.

Dynaaminen leveyden tunnistus (patentoitu)

Automaattinen originaalin leveyden tunnistus ja skannatun dokumentin mittojen korjaus vaikka originaali olisi vioittunut (esimerkiksi repeytyneet kulmat).

Ei lämpenemisaikaa

Välitön toimintavalmius (myös väriskannauksessa)

ROWE EFFICIENT SCANNING – RES (patentoitu)

Huippunopea skannauksen aikainen tiedon pakkaus- ja tiedonsiirtomenetelmä ilman häviöitä.

SuperSpeed 3.0 USB + RES

Tiedonsiirron nopeus jopa 1000% nopeampi verrattuna HighSpeed 2.0 USB -tiedonsiirron nopeuteen

HighSpeed 2.0 USB + RES

Tiedonsiirron nopeus jopa 200% nopeampi verrattuna HighSpeed 2.0 USB -tiedonsiirron nopeuteen

Virtaliitäntä

100 – 240 V 50/60 Hz

Virrankulutus

Käyttötilassa < 43,0 W
Virransäästötilassa < 1 W

Paino

44" skanneri: 40 kg
55" skanneri: 49 kg
60" skanneri: 49 kg

Mitat (syvyys x leveys x korkeus)

44" skanneri: 439 x 1454 x 205 mm
55" skanneri: 439 x 1856 x 205 mm
55" skanneri: 439 x 1856 x 205 mm

Laatumerkinnät ja sertifikaatit

RoHS, ENERGY STAR, CE, CCC, UL, cUL, CB, FCC Part 15 Class B, EAC, BSMI, BIS

Jalusta

Seisontajalat, Pöytäjalat, Suurkuvatulostinjalusta

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.