Selected:

Painokoneen telat

alk. 50,00 

Painokoneen telat

Laadukkaat eurooppalaiset Acron-telat yli 30 erilaiseen painokonemerkkiin / malliin. Acronin telat ovat erittäin suosittuja Euroopan suurimpien painotalojen keskuudessa. Telojen hinta-laatusuhde on vertaansa vailla. Telojen kumi tulee samalta linjalta isoimpien saksalaisten valmistajien kanssa ja rungot valmistetaan ja telat kootaan Puolassa omalla tehtaalla. Olemme myyneet näitä teloja Suomessa jo useamman vuoden ajan ja palaute asiakkailta on ollut erinomainen!

Painotelat toimitetaan tehtaalta suoraan toimipisteeseenne ja toimitusaika on varastotilanteesta riippuen tyypillisesti alle viikko tilauksesta. Telat kuljetuspakataan asianmukaiseisti ja niissä on aina valmiiksi uudet laakerit mukana. Saat halutessasi telat myös asennettuna.

Omassa varastossamme olevat telat alkaen 50 €/kpl.

alk. 50,00 

Kaikki mallit, telakaaviot ja lisätiedot valmistajan kotisivuilta: http://www.acron.com.pl/pgs/shtrllrs_gb/06heid102n_gb.html

Mikäli hakemaanne telamallia ei ole luettelossa tai saatavilla varastotuotteena, vanhat telanne voidaan myös päällystää tehtaalla. Toimitusaika päällystyksissä on tyypillisesti 2-3 viikkoa.

Pyydä tarjous teloista joko soittamalla 040-164 3184 tai sähköpostilla samu.virtanen@grafinetoy.fi.

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 300 tyytyväistä asiakasta

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Painokoneen telat

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.