Selected:

Paperileikkurin terät

95,00 

Paperileikkurin terät

Maahantuomme laadukkaita saksalaisia paperileikkurin teriä kaikille merkeille. Muun muassa Polar, Perfecta ja Wohlenberg käyttävät näitä teriä ensiasennusterinään.

Toimitamme terät suoraan toimipisteeseenne asianmukaiseen puulaatikkoon pakattuna. Terien toimitusaika on varastotilanteesta riippuen tyypillisesti alle viikko.

Hinnat alkaen 95 € sis. pakkauskulut. Pyydä tarjous omalle koneellesi!

95,00 

Paperileikkurin terät

HSS-terät sisältävät 18% wolframia ja kestävät 3-5 kertaa pidempään kuin standarditerät. Terät lämpökarkaistaan termostaattiohjatussa uunissa, joka takaa tasaisen leikkauspinnan kovuuden ja helpottaa teroitusta ja hoonausta. Paljon leikkaava valitsee vielä HSS-terästäkin kestävämmät kovametalliterät leikkuriinsa.

Saatavilla teriä kaikille leikkurimerkeille, esim:

Adast, Challenge, Dumor, EBA, Eurocutter, FL, Grafcut, Horizon, Ideal, Perfecta, Polar, Schneider Senator, Wohlenberg.

Lisätietoja antaa Samu Virtanen 040-164 3184 tai sähköpostilla samu.virtanen@grafinetoy.fi.

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 300 tyytyväistä asiakasta

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Paperileikkurin_terät_1

Paperileikkurin terät

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.