Vedostustulostin Epson SureColor SC-P7000 STD Spectro (B2)

Monipuolinen ja luotettava B2-vedostustulostin, jossa on erinomainen Pantone-tarkkuus

– UltraChrome HDX -pigmenttimusteet: Tuottaa loistavat värit toistamalla 98 % Pantone®-väriskaalasta
– Epson TFP PrecisionCore -tulostuspää: Varmistaa tulostuksen yhtenäisyyden, laadun ja luotettavuuden
– Erinomainen valonkestävyys: Premium Glossy Photo Paper -paperille tulostetut kuvat kestävät jopa 60 vuotta.
– Riittoisat mustepatruunat: Entistä pidempi mustepatruunoiden vaihtoväli
– Helppokäyttöinen: Selkeä LCD-ohjauspaneeli ja valinnainen 320 Gt:n kiintolevy

Hinta alv 0 % kuljetuspakattuna. Pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä. Voit hankkia laitteen omaksi myös leasingrahoituksella. Lue lisää

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa sisältäen mahdollisen kuljetuksen, asennuksen, koulutuksen ja muut kulut.

Hintalupauksemme kattaa kaikki suomalaiset verkkokaupat ja kivijalkamyymälät sekä ulkomaiset verkkokaupat. Tarkastamme säännöllisesti alan merkittävimpien toimijoiden hintatason ja laskemme tuotteen hintaa, jos huomaamme, että emme ole riittävän edullinen.

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen viiden (5) päivän kuluessa tuotteen toimituksesta. Maksamme tuotteen hinnan takaisin lukuunottamatta toimituskuluja ja asennuksesta ja muista palveluista syntyneitä kuluja.

Tuotteen on oltava vastaavassa kunnossa kuin ostettaessa ja takuu ei koske tilannetta, jossa tuotteelle on aiheutettu vahinkoa käytössä tai asennuksessa muiden kuin Grafinet Oy:n toimesta. Tyytyväisyystakuu ei koske painokoneita ja yli 50.000 euron hintaisia tuotteita. Tyytyväisyystakuu on voimassa Suomeen myydyillä tuotteilla.

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.