Nuuttauslaite Dumor Easycrease MF

Helppokäyttöinen, hiljainen, nopea ja luotettava nuuttari maksimissaan 350×650 mm (350 gsm) arkeille. Lisävarusteena saatavilla pitkän arkin (A3>) syöttöalusta: 145 €, perforointiyksikkö: 245 € ja jalusta pyörillä: 325 €. Tuotteella on 12 kk:n takuu.

2.395,00 

36 kk leasing 69,50 € / kk. Miksi leasing?
Hintaan lisätään toimituskulut + alv.

Dumor-viimeistelylaitteet

Dumor tarjoaa hintalaatusuhteeltaan erinomaisia viimeistely-ja jälkikäsittelykoneita ja sillä on kattava jälleenmyynti- ja huoltoverkosto ympäri Eurooppaa.

Lisätiedot

Arkkikoko

Max. 330×650 mm

Mitat

55x55x55 cm (+ luovutustaso 60 cm)

Paino

35 kg

Sähkö

220V, 50hz, 150W

Saatat myös pitää...

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.