Selected:

Paperileikkurien turvatarkastukset

alk. 195,00 

Paperileikkurien turvatarkastukset

Tarkastamme asetuksen mukaisen leikkurin turvatarkastuksen lisäksi leikkurin todellisen kunnon

Turvatarkastuksemme sisältää:
• 54-kohtaisen leikkurin turvallisuus- ja toiminnallisuustarkastuksen
• Voitelut ja rasvaukset
• Leikkurin kuluvien osien tarkistukset (esim. hihnat, kytkimen hiilet)
• Takavasteen suoruuden tarkistus
• Kattavan tarkastusraportin ja hyödyllisiä neuvoja tulevista korjaustarpeista

Leikkurin öljynvaihtohuolto

Säästät aikaa ja rahaa kun tilaat leikkurillesi öljynvaihtohuollon turvatarkastuksen yhteydessä. Öljynvaihtohuolto sisältää hydauliikka- ja vaihteistoöljynvaihdon sekä paluusuodattimen kuoren ja venttiilisuodatimen puhdistuksen. Öljynvaihtohuolto olisi suositeltua tehdä 2-4 vuoden välein riippuen leikkurin käyttömäärästä.

Kaikki merkit!

Yrityksellämme on 30 vuoden kokemus leikkurien huoltamisesta ja
teemme turvatarkastuksia kaikille leikkurimerkeille.

Työturvallisuuslaki

Työturvallisuuslain 23.8.2002/738 nojalla työnantajan on huolehdittava, että koneita käytetään valmistajan käyttö- ja turvallisuusohjeiden mukaisesti. Turvatarkastus on suoritettava säännöllisesti tai aina laitetta siirrettäessä. Tarkastuksen saa suorittaa vain erikoiskoulutuksen saanut henkilö.

Ei piilokuluja!

Hintamme sisältävät kaikki kulut kuten matkat, tarvikkeet ja muut kulut, joten tiedät aina jo edeltä mitä palvelumme maksavat. Valitse sopiva palvelu ja sijaintisi ja katso turvatarkastuksen hinta alla olevasta esitteestä:

Turvatarkastushinnasto 2019

alk. 195,00 

Katso hinnat turvatarkastohinnastosta.

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 300 tyytyväistä asiakasta

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Paperileikkurien turvatarkastukset

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.