Selected:

Huolenpitosopimus graafisen alan laitteille

Sopimusetuhintaan

Huolenpitosopimus graafisen alan laitteille

GRAFINET Huolenpitosopimus

Huoltaessamme säännöllisesti painotalosi laitteita, sinulla on mahdollisuus hakea GRAFINET Huolenpito -asiakkaaksi. Huolenpitosopimus takaa, että mahdollisissa vikatilanteissa palvelemme tehokkaasti ja luotettavasti edulliseen sopimushintaan. Huollon vasteaika on aina nopeampi sopimusasiakkailla kuin ilman sopimusta olevilla asiakkailla.

Palvelujemme lähtökohtana on aina painotalosi tarpeet. Varmistamme, että voit keskittyä tuottavaan työhön ja vian sattuessa korjaus tulee viivytyksettä. Tärkeintä meille on ymmärtää laitteidesi yksilölliset huolto- ja ylläpitotarpeet, jotta voimme tarjota juuri sinulle sopivimman huoltoratkaisun.

Teemme räätälöidyn ylläpitosuunnitelman laitteillesi, jonka ansiosta laitteesi saavat tarvitsemansa huolto- ja korjaustoimenpiteet oikea-aikaisesti. Näin varmistamme laitteiden toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän sekä minimoimme turhista seisokeista aiheutuvat kustannukset. Ennakoivan ylläpitopitomenetelmän avulla tunnistamme ja korjaamme mahdollisesti syntyvät laiteviat usein jo ennen niiden ilmenemistä.

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Asiakkaalla on oikeus käyttää myös muita kuin Palveluntarjoajan huoltopalveluja. Sopijapuolilla on mahdollisuus purkaa sopimus koska tahansa.

Sopimusedut

– Työveloitus alkava 30 min (minimiveloitus 1 tunti) 44,50 € (norm. 47,50 €)
– Matka-aika / tunti (PK-Seudulla kiinteä 1 tunti) 44,50 € (norm. 47,50 €)
– Kilometrikorvaus / kilometri (ei veloiteta PK-Seudulla) 0,55 € (norm. 0,65 €)
– Paperileikkurin turvatarkastus ja öljynvaihtohuolto normaalista hinnasta – 10 %
– Terät ja leikkuulistat sekä muut valikoidut tarvikkeet – 10 %
– Sähköinen huoltokirja (sähköpostitse huoltoraportti ja huoltohistoria jokaisen merkinnän jälkeen)
– Mahdollisuus kuukausittaiseen koontilaskuun

Sopimusetuhintaan

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 300 tyytyväistä asiakasta

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Huolenpitosopimus graafisen alan laitteille

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.