Kouvolan kaupunki – monitoimitulostin

Monitoimitulostin ROWE ecoPrint MFP

Kouvolan kaupungin tulostuspalveluyksikkö tulostaa mittavia määriä muun muassa rakennuspiirustuksia ja urakkatarjouspyyntöjä. Lisäksi he tarjoavat asiakkailleen arkistojen ja vanhojen piirustusten skannauspalvelua sekä kopiointia.

Asiakkaina tulostusyksiköllä on kaupungin tilapalvelut, investointikohteet, taloyhtiöt, isännöitsijät, rakennus-arkkitehdit ja yksityiset rakentajat.

Tulostusyksiköllä oli ollut käytössään vuodesta 2009 lähtien Océ TDS700 -monitoimitulostin inline-taittokoneella ja skannerilla. Koneen huoltosopimus oli katkolla ja konetta ei pystynyt enää päivittämään, joten tulostusyksikkö aloitti korvaavan laitteiston kartoittamisen.

Vaihtoehdot, jotka täyttivät kaikki kriteerit löytyi vain Océlta ja Rowelta. “Valintamme kohdistui Roween, koska vakuutuimme Rowen ominaisuuksista nähtyämme koneen livenä Saksassa”, kertoo tulostuspalvelun Helena Kahila. “Näimme miten kone on tehty ja miten se toimii. Rowen tehtaan tuotannon ja laitteen yleinen laatuvaikutelma vakuutti meidät lopullisesti”, jatkaa Kahila.

Hankitun monitoimitulostimen kokoonpanoon kuuluu 8m/min nopeudella tulostava ROWE ecoPrint i8L -tulostin kuudella automaattisella rullalla, automaattinen ROWEFOLD 721-4 -inline-taittokone seläkeyksiköllä ja kaksitasoisella sortterilla sekä 44” levyinen ROWE 650i HA -skanneri, jolla voi skannata jopa 30 mm paksuja dokumentteja.

“Ensituntumaltaan Rowen skanneri on paljon parempi kuin Océlla ja tulostimen käyttö on helpompaa. ROWE on tämän päivän kone, nykyaikainen”, päättää Kahila.

Lisätietoa ROWE-monitoimitulostimista