“Huolehdimme puolestasi leikkurisi vuosihuollosta, toimintakunnosta ja turvallisuudesta”

 

leikkureiden-turvatarkastus

 

 

 

 

 

 

 

Leikkurin turvatarkastus

Turvatarkastus paperileikkurille on suoritettava vuosittain ja tarkastuksen saa suorittaa vain erikoiskoulutuksen saanut henkilö.

Suoritamme standardin SFS-EN 1010-3 (Paperi- ja paperin jälkikäsittelykoneiden turvallisuusvaatimukset) vaatimia turvatarkastuksia kaikille leikkurimerkeille, mm.: Perfecta, Polar, Wohlenberg, Grafcut, EBA/Ideal, Schneider, Horizon jne.

Leikkurin turvatarkastuksessamme tarkastamme asetuksen mukaisen leikkurin turvatarkastuksen lisäksi leikkurin todellisen kunnon. Saat kattavan tarkastusraportin ja asentajiltamme hyödyllisiä neuvoja tulevista korjaustarpeista ja ennaltaehkäisevistä huoltotoimenpiteistä.

turvatarkastus

Leikkurin vuosihuolto

Säästät aikaa ja rahaa kun tilaat leikkurillesi vuosihuollon samalla kertaa turvatarkastuksen kanssa. Vuosihuolto sisältää hydauliikkaöljynvaihdon, vaihteistoöljynvaihdon sekä puhdistuksen, voitelut ja rasvaukset.

Tarjous!

Tarjoamme 76-225 cm vauhtipyöräleikkurinne turvatarkastusta hintaan 215 euroa (norm. 260 euroa). Hydrauliset leikkurit 52-80 cm tarjoushintaan 195 euroa ja sähkömekaaniset leikkurit 165 euroa. Useampi leikkuri tarkastettuna kerralla erillisen tarjouksen mukaisesti. Hintaan lisätään matkakustannukset. Turvatarkastuksen yhteydessä on myös mahdollista suorittaa leikkuriinne vuosihuolto, joka käsittää rasvaukset ja puhdistukset, hydrauliikka- ja vaihteistoöljyn vaihdot, leikkuuhiilien tarkastus / vaihto ym.

Tilaa leikkurin turvatarkastus numerosta 0404 177 331 tai sähköpostilla huolto@grafinetoy.fi