TOIMITAMME huippulaatuiset Sava-painokumit arkkioffset-, rotaatio, metalli- ja jatkolomakepainamiseen sekä lakkaukseen ja pakkausteollisuuden tarpeisiin.

Sava-painokumeilla saavutat 30 % säästön verrattuna perinteisiin painokumeihin, johtuen niiden tasalaatuisuudesta ja normaalia pidemmästä käyttöiästä.

Premium-autonrenkaistakin tutun Savan painokumit ovat saavuttaneet merkittävimpien painotalojen luottamuksen ympäri Eurooppaa.

Painokumit 90 vuoden kokemuksella

Sava valmistaa painokumeja kaikille painoteollisuuden haaroille

THE ADVANTAGE -tuoteryhmän painokumien uniikki rakenne tekevät niistä painomaailman edistyksellisimpiä painokumeja. Ne tuottavat 30 % säästön painokumikustannuksissa verrattuna perinteisiin painokumeihin. THE ADVANTAGE -painokumit pitävät muotonsa ja ominaisuutensa tasalaatuisina koko niiden pitkän elinkaaren ajan.

THE ADVANTAGE -painokumit tuottavat erinomaisen painolaadun niin tavallisilla kuin UV-väreillä ja lakoilla. THE ADVANTAGE -tuoteryhmän painokumit sopivat arkkioffset-, metalli-, jatkolomake- sekä heatset- ja coldset-painamiseen.

Savan painokumit sopivat erinomaisesti kaikille tunnetuimmille merkeille:

  • Heidelberg Printmaster -painokumit
  • Heidelberg GTO -painokumit
  • Komori-painokumit
  • Ryobi-painokumit
  • Manroland-painokumit
  • KBA-painokumit
  • yms…

Sava-painokumit arkkioffsetpainokoneille

30% pidempään, 30% vähemmän vaihtoja, 30% pienemmät kustannukset

Sava-painokumeilla saavutat 30 % säästön verrattuna perinteisiin painokumeihin, johtuen niiden ainutlaatuisesta rakenteesta, tasalaatuisuudesta ja normaalia pidemmästä käyttöiästä.

Premium-autonrenkaistakin tutun Savan painokumit ovat saavuttaneet merkittävimpien painotalojen luottamuksen ympäri Eurooppaa.

THE ADVANTAGE -painokumit arkkioffsetpainokoneille:

<iframe width=”458″ height=”256″ src=”https://www.youtube.com/embed/jtVKtRHWYP8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>