ROWE ecoPrint - täysylläpitosopimus

Täysylläpitosopimus pitää tuotantolaitteesi tuottavana ja auttaa sinua ennakoimaan kustannuksia ja hinnoittelemaan palvelusi kannattavasti jopa vuosiksi eteenpäin

Täysylläpitosopimukseen kuuluu määräaikaishuollot, korjaukset ja kaikki laitteeseen tarvittavat kulutustarvikkeet (myös väri) ja varaosat toimituskuluineen sekä huoltotyöt ja matkat. Sopimukseen voi sisällyttää ROWE ecoPrint -tulostimen ja sen lisälaitteet (skannerin ja taittokoneen).

Lisäksi etätuki on tavoitettavissa arkipäivinä ma-pe klo 8-16, joten useat kysymykset kyetään ratkaisemaan heti etänä, jolloin vältytään tuotantokatkoksislta.

Hinta koostuu kuukausiveloitteisesta perusmaksusta ja kopioveloitusmaksusta.

kk-laskutuksella

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 300 tyytyväistä asiakasta

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.