Skannerin lasi - ROWE Scan 450i 24"

ROWE Scan 450i Scanner Glass 24″
BT0000/25/00/026

233,34 

Hinta alv 0 %.

Skannerin lasi – ROWE Scan 450i

ROWE Scan 450i -skannerin lasi kestää kulutusta jopa 500 % pidempään kuin tavallisen suurkuvaskannerin lasi

ROWE Scan 450i -skanneriin sopiva tehtaan alkuperäinen skannerin lasi. Lasi on karkaistua lasia, joka valmistetaan kuumentamalla lasi 650° lämpötilaan, jolloin siinä olevat jännitykset häviävät. Karkaistu lasi on 3–5 kertaa tavallista lasia lujempaa.

ROWE:n patentoidun ROWE SAFE DRIVE -teknologian vuoksi skannerin lasi kestää kulutusta jopa 500 % pidempään kuin tavallisen suurkuvaskannerin lasi. Lasin ja skannattavan materiaalin väliin jää noin 1,5 mm väli, jolloin lasi ei likaannu ja naarmuunnu helposti.

ROWE Scan 450i -skannerin lasin vaihto käy kätevästi ilman työkaluja pikalukituksen avulla. Suosittelemme asiakkaita pitämään ainakin yhtä skannerin lasia varalla, jota voi käyttää myös kalibrointilasina. Skannerin kalibrointi tulisi suorittaa aina täysin puhtaalla ja naarmuttomalla lasilla.

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 300 tyytyväistä asiakasta

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.