Suurkuvaskanneri ROWE Scan 850i 55" (1397 mm)

Suurkuvaskanneri, joka täyttää vaativimmatkin digitointitarpeet

Laadukas Saksassa suunniteltu ja valmistettu 55″ (1397 mm) suurkuvaskanneri arkistojen laajamittaiseen digitoimiseen. ROWE-suurkuvaskanneri on käytössä useilla kunnilla ja arkistojen digitointiin erikoistuneilla yrityksillä. ROWE Scan 850i -mallissa käytettävä kaksois-LED-valotus poistaa rypyistä ja taitoksista johtuvat varjot.

Saatavilla myös malli Scan 850i 55″ HA (RM3500/01/03/002) jolla pystytään skannaamaan jopa 30 mm paksuja tasaisia materiaaleja automaattisen korkeudentunnistuksen avulla.

Lisää koneen ominaisuuksista oheisilta välilehdiltä.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja oheisen painikkeen kautta.
Voit hankkia laitteen omaksi myös leasingrahoituksella. Lue lisää

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.