Oce PlotWave ja ColorWave -suurkuvaskanneri - WT36CL MF2

Ylivoimaisti paras skannerivaihtoehto Oce PlotWave- ja Oce ColorWave -sarjan suurkuvatulostimelle

Jos olet aikeissa hankkia Oce PlotWave- ja Oce ColorWave  -sarjan tulostin/skanneri-ratkaisun tai haluat korvata nykyisen Oce-tulostimesi vanhan skannerin, WideTEK 36CL MF2 -skanneriratkaisu on ylivoimaisesti paras ja nopein väriskanneri Oce-tulostimelle.

Skannerin leveys on 36 tuumaa (915 mm). Väriskannausnopeus 10 tuumaa sekunnissa 200 dpi:n tarkkuudella ja 600 dpi:n tarkkuudella 1,7 tuumaa sekunnissa. Skannausnopeudet kolminkertaistuvat mustavalko- ja harmaasävytiloissa.

Toisin kuin Oce-skanneri, tämä skanneri soveltuu normaalin kopioinnin lisäksi myös ammattimaiseen digitointikäyttöön.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja oheisen painikkeen kautta.
Voit hankkia laitteen omaksi myös leasingrahoituksella. Lue lisää

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.