Leikkaaminen ja oheislaitteet

Leikkuukonevalikoimamme koostuu sähkömekaanisista-, hydraulitoimisista-, ja vauhtipyöräleikkureista. Kirsikkana kakun päällä täysautomaattiset leikkuujärjestelmät. Arkkileikkurin hinta ja koneen tehokkuus ja monipuolisuus ovat tässä samassa järjestyksessä. Vuodesta 2017 lähtien valikoimaamme on kuuluneet myös hydrauliset stanssauskoneet. Myymme myös suurkuvaleikkureita (ne löytyvät sivuiltamme “suurkuvalaitteet” alta). Edustamamme tuotteet ovat alan parhailta merkeiltä, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan.

Asiakkaamme ovat pääosin digi- ja offsetpainotalot, pienemmät kopiolaitokset, kunnat ja kaupungit sekä paperitehtaat.

Uusien lisäksi myymme käytettyjä koneita, jotka lähtökohtaisesti aina puramme osiin, vaihdamme kuluneet osat, putsaamme koneen läpikotaisin ja tarkistamme koneen toimintakunnon. Olemme toimittaneet vuodesta 1990 lähtien toista tuhatta leikkuria (uudet ja käytetyt koneet mukaanlukien), joille tarjoamme myös asennuksen ja käyttöopastuksen. Myönnämme kaikille koneillemme vähintäänkin toimintatakuun, joten meidän kanssamme on turvallista asioida, kun mietitte hankkivanne uutta tai käytettyä konetta. Otamme myös vanhan koneenne vaihdossa.

Ota yhteyttä myyntiimme samu.virtanen@grafinetoy.fi / 040-1643184 niin jutellaan lisää mikä teille olisi sopivin ratkaisu.