Leikkaaminen ja oheislaitteet

Leikkuukonevalikoimamme koostuu sähkömekaanisista-, hydraulitoimisista- ja vauhtipyöräleikkureista. Arkkileikkurin hinta ja koneen tehokkuus ja monipuolisuus ovat tässä samassa järjestyksessä. Edustamamme tuotteet ovat alan parhailta merkeiltä, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Maahantuomme muun muassa saksalaista BaumannPerfectaa, joka on on markkinajohtaja täysautomaattisissa leikkuujärjestelmissä. Toinen oma edustuksemme uusissa arkkileikkureissa on euroopassa suunniteltu ja valmistettu Grafcut, jolta löytyy leikkuukoneiden (52-73 cm) lisäksi myös hydrauliset stanssauskoneet. Myymme myös suurkuvaleikkureita (ne löytyvät sivuiltamme “suurkuvalaitteet” alta).

Asiakkaamme ovat pääosin digi- ja offsetpainotalot, pienemmät kopiolaitokset, kunnat ja kaupungit sekä paperitehtaat.

Uusien lisäksi myymme käytettyjä koneita, jotka lähtökohtaisesti aina puramme osiin, vaihdamme kuluneet osat, putsaamme koneen läpikotaisin ja tarkistamme koneen toimintakunnon. Olemme toimittaneet vuodesta 1990 lähtien toista tuhatta leikkuria (uudet ja käytetyt koneet mukaanlukien), joille tarjoamme myös asennuksen ja käyttöopastuksen. Myönnämme kaikille koneillemme vähintäänkin toimintatakuun, joten meidän kanssamme on turvallista asioida, kun mietitte hankkivanne uutta tai käytettyä konetta. Otamme myös vanhan koneenne vaihdossa.

Ota yhteyttä myyntiimme samu.virtanen@grafinetoy.fi / 040-1643184 niin jutellaan lisää mikä teille olisi sopivin ratkaisu.