Perfecta 168 TVC -paperileikkuri (vauhtipyörä)

Huippulaadukas saksalainen Perfecta 168 TVC -vauhtipyöräleikkuri on valmistettu vuonna 1999, mutta vuonna 2009 Perfectan tehtaalla Saksassa sille tehtiin täydellinen tehdaskunnostus (mm. turvamoduli vaihdettu ja kaikki kuluneet osat on vaihdettu ja modernisoitu), jonka jälkeen se oli asiakkaallamme suhteellisen pienellä käytöllä ja jäi liiketoimintakaupan myötä tarpeettomaksi. Kone on huollettu ja turvatarkastettu vuosittain. Toimitussisältöön kuuluu mm. lisävarusteiset laajennetut sivuilmapöydät 1500×1000 mm (vasen) ja 1000×1000 mm (oikea), 3 kpl leikkuuteriä (HSS), 5 kpl leikkuulistoja, teränvaihtotyökalut ja ohjekirjat. Katso lisää koneen ominaisuuksista “Videot” ja “Tekniset tiedot” -välilehden alta.

Lisää videoita Perfecta 168TVC #72364 -vauhtipyöräleikkurista löytyy täältä.

Pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä oheisen painikkeen kautta. Voit hankkia laitteen omaksi myös leasingrahoituksella. Lue lisää

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) vähintään kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.