Ryobi Mitsubishi RMGT 6/7 -sarja (A2/B2-formaatti)

Kustannustehokasta painamista lyhyille ja pitkille sarjoille A2- tai B2-formaatissa

RMGT 6/7 -sarjan A2- ja B2-formaatin koneet on laadukkaita ja automatisoituja painokoneita. Ne voi varustaa esmerkiksi kääntölaitteella ja UV-lakka- ja foliointiyksiköllä. 790-mallia saa lisäksi XL-kartonkipainatusvarustuksella, jolla voi painaa 0,8 mm arkkipaksuuteen asti. 760 on kustannustehokas malli, jossa ohjausyksikkö on sijoitettu painokoneen yhteyteen.

  • Suurin arkkikoko: 508 x 686 mm (RMGT 690), 600 x 765 mm (RMGT 760), 600 x 788 mm (RMGT 790)
  • Väriyksiköitä: 2-10
  • Suora- tai kääntölaitekone
  • Saatavilla LED-UV -kuivatus, lakkayksikkö ja 0,8 mm kartonkipainatusvarustus

Lue lisää

Ryobi Mitsubishi RMGT 6/7 -sarja (A2/B2-formaatti)

Välitön LED-UV -kuivuminen

Ryobi LED-UV -painokone

LED-UV -kuivauksen avulla painat välittömästi arkkien molemmat puolet ja nopeutat työnkulkua siirtämällä arkit jälkikäsittelyyn heti painamisen jälkeen. LED-UV -kuivatuksella säästät jopa 37 % energiakuluissa verrattuna perinteiseen UV-kuivatukseen. LED-UV -lamput ovat myös erittäin pitkäkestoisia. LED-UV -kuivatuksessa ei tarvita kuumaa ilmaa, jolloin materiaalit säilyttävät mittasuhteensa. LED-UV on saatavilla kaikkiin formaatteihin.

RMGT:lla on enemmän kokemusta LED-UV -painokoneista kuin kenelläkään painokonevalmistajalla ja RMGT on ylivoimainen markkinajohtaja LED-UV -painokoneissa. RMGT lanseerasi vuonna 2008 ensimmäisenä painokonevalmistajana LED-UV -kuivatuksen. RMGT:n LED-UV -kuivatus on koeteltua ja luotettavaa teknologiaa, joka on turvallinen investointi sillä RMGT:n kenttäkokemus LED-UV -painamisesta on täysin omassa luokassaan.

Maailmalla on jo yli 300 asennettua RMGT LED-UV -painokonetta. LED-UV -kuivatus on saatavissa kaikkiin RMGT -malleihin formaateissa A3-B1.

Täysautomaattinen yhtäaikainen levynvaihto

Mitsubishi painokone taysautomaattinen-yhtaaikainen-levynvaihto

Smart RPC vaihtaa painolevyt täysin automaattisesti yhtä aikaa kaikkiin yksiköihin. Levynvaihtoon kuluu aikaa vain 75 sekuntia.

Tarkka ja nopea kääntölaiteajo

Ryobi offset PF-kääntölaite

Poiskytkettävässä PF-kääntölaitteessa on kolmisylinterinen kääntolaitemekanismi, joka pitää rekisterit tarkasti paikoillaan ja kääntölaiteajossa nopeus säilyy samana kuin suora-ajossa.

RMGT 9 -offsetpainokone on varustettavissa PF-kääntölaitteella, joka takaa tarkan kohdistuksen kolmisyrinterisen kääntösylinterijärjestelmän avulla. Tämä ainutlaatuinen ratkaisu pitää kääntölaiteajossa rekisterit tarkasti kohdillaan ja mahdollistaa 15.000 arkin / h kaksipuolisen painamisen.

Kartonkipainatus

skelton

RMGT 790 LX -kartonkipainatuskoneet painavat mitä moninaisempia materiaaleja 0,8 mm paksuuteen asti 15.000 arkin / h nopeudella. Pitkän luovutuksen arkinkulku tapahtuu koskematta sylintereitä Skeleton-sylintereiden ja ilman avulla, jolloin arkkeihin ei synny naarmuja tai tahroja. RMGT on syystäkin markkinajohtaja useilla markkina-alueilla juuri pakkauspainokoneissa.

Painokoneinvestointi: digipainokone vai offsetpainokone?

Kestävyys erottaa meidät kilpailijoistamme

RYOBI MHI Graphic Technology Ltd. perustettiin vuonna 2014 kun Ryobi ja Mitsubishi Heavy Industry sulautuivat yhteen. Yhdistimme kahden perinteikkään ja laadukkaan painokoneen parhaat ominaisuudet, jolloin syntyi uusi markkinajohtaja RMGT.

Katsushi Hirokawa, President

RMGT on teknologiajohtaja monissa työnkulkua nopeuttavissa innovaatioissa, kuten maailman nopeimmassa yhtäaikaisessa levynvaihdossa. Kuitenkin RMGT-painokoneet tunnetaan parhaiten niiden kestävyydestä ja kustannustehokkuudesta.

Olemmekin palkinneet kunniadiplomeilla useita asiakkaitamme, joilla on ollut painokoneemme käytössään kolme, neljä tai viisi vuotta ilman konetta seisauttavaa vikaa. Voimme huoletta myöntää painokoneillemme markkinoiden pisimmän standarditakuun, 24 kuukautta.

Standardisoitu huolto-ohjelmamme takaa sen, että joka maassa on riittävästi kouluttamiamme huoltomiehiä. RMGT:n tekniset asiantuntijat ovat jatkuvasti ajan tasalla viimeisimmästä painotekniikasta ja ovat eri maiden huolto-organisaatioiden kanssa tiiviissä yhteistyössä. Painokoneesi toimivuus on meille enemmän kuin kilpailuetu – se on meille kunnia-asia.

RMGT Suomi

rmgt-suomi-logo

RMGT ylläpitää myynti- ja huoltoverkostoa ympäri maailmaa. Toimiva huolto- ja varaosapalvelu takaavat sen, että asiakas saa investoinnistaan täyden hyödyn.

RMGT on valinnut yhteistyökumppanikseen Suomessa Grafinet Oy:n, jonka osaajilla on monivuotinen kokemus painokoneiden myynti-, huolto- ja varaosapalvelusta.

Joni virtanen
myynti
040 218 6151
Samu Virtanen
varaosat
040 164 3184

Lisätiedot

Välitön LED-UV -kuivuminen

Täysautomaattinen yhtäaikainen levynvaihto

Kartonkipainatus

Painokoneinvestointi: digipainokone vai offsetpainokone?

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.