Vedostustulostin Epson SureColor SC-P5000 STD Spectro (A2+)

Monipuolinen ja luotettava A2-vedostustulostin, jossa on erinomainen Pantone-tarkkuus

– Täydellinen vedostustulostin: Jopa 99 prosentin Pantone Solid Coated -väritarkkuus
– Erinomainen luotettavuus: Luotettava päivittäinen käyttö ja pienempi huollon tarve
– Erinomainen tulostuslaatu: Ultrachrome HDX -musteet tarjoavat kirkkaat, kestävät tulokset
– Yksinkertainen asennus ja käyttö: Useita toimintoja, jotka varmistavat helpon asennuksen ja materiaalinkäsittelyn
– 17 tuuman tulostin ja violetti muste: Ensimmäinen ja ainoa vedostukseen tarkoitettu 17 tuuman suurkokotulostin, jossa on violetti muste

60,00  / kk

Laite omaksi leasingrahoituksella alk. 60 €/kk (2,00 €/pv) Miksi Grafinet-leasing? Hinnat alv 0% kuljetuspakattuna. Kysy myös suoraostohintaa!

Vedostustulostin Epson SureColor SC-P5000 STD Spectro (A2+)

Tarkka värivedostus

Kun SC-P5000:n mukana hankitaan vedostukseen tarkoitettu violetti HDX-mustesarja, se voi toistaa pakkausten, markkinointimateriaalien ja yrityksen aineistojen värit 99 prosentin Pantone Solid Coated -väritarkkuudella.

Erinomainen luotettavuus

SC-P5000:n uudet ominaisuudet varmistavat luotettavan päivittäisen käytön ja minimoivat huollon tarpeen. Näitä ominaisuuksia ovat uudet suojukset ja tiivisteet, jotka rajoittavat pölyn pääsyä laitteeseen, parannettu automaattinen suuttimen tarkistus sekä ohjattu puhdistus.

Yksinkertainen asennus ja käyttö

Vedostus-, taide- ja valokuvaussovelluksiin suunniteltuun SC-P5000-malliin voi valita violetilla tai erittäin vaalealla mustalla varustetun mustesarjan, ja sillä voi saavuttaa lähes täydellisen värintäsmäyksen (jopa 99 % Pantone Solid Coated -väreistä.

Täydelliset taidevedokset

Kun SC-P5000 on varustettu HDX-mustesarjalla, jossa on erittäin vaalea musta, valokuvaajat ja taiteilijat voivat toisintaa teostensa yksityiskohdat ja värit tarkasti sekä toistaa 98 % Pantone Solid Coated -väreistä täsmällisesti.

Loistava tulostuslaatu

SC-P5000 tekee Epsonin uusimman mustetekniikan avulla suuritarkkuuksisia, kestäviä tulosteita. 3,5 pikolitran pisarakoko ja 2 880 x 1 440 dpi:n tarkkuus varmistavat terävät, yksityiskohtaiset tulokset, ja Ultrachrome HDX -musteet tarjoavat aiempaa paremman valonkestävyyden2.

Lisätiedot

Tulostustapa

MicroPiezo TFP-tulostuspää

Mustetekniikka

Ultrachrome® XD

Värit

Vaalea musta, Erittäin vaalea musta, Valokuvamusta, Mattamusta, Syaani, Vaalea syaani, Keltainen, Kirkas magenta, Kirkas ja vaalea magenta, Oranssi, Vihreä

Mustesäiliön kapasiteetti

200 ml

Minimi pisarakoko

3,5 pl, Muuttuvan pisarakoon tekniikalla

Suuttimien konfigurointi

360 Suuttimet musta, 360 Suuttimet per väri

Tulostustarkkuus

2.880 x 1.440 DPI

Paperimuodot

A2, A2+, A3+, A3, A4, Letter, 17 " (43,2 cm), Käyttäjäkohtainen

Arkkien tulostusmarginaalit

Tila 1: 3 mm (yläosa), 3 mm (oikea), 14 mm (alaosa), 3 mm (vasen)

Rullamateriaalien tulostusmarginaalit

Tila 1: 3 mm (yläosa), 3 mm (oikea), 15 mm (alaosa), 3 mm (vasen)

Paperilokeron kapasiteetti

250 Arkit Vakio, 250 Arkit Enintään, 100 Valokuvapaperit

Sopiva paperin paksuus

0,08 mm – 1,5 mm

Kaksipuolinen

Ei

Paperilokeroiden lukumäärä

1

Energiankulutus

52 Wattia, 5 Wattia (säästötila), 0,5 Wattia (Valmiustilassa)

Syöttöjännite

AC 100 V – 240 V, 50 Hz – 60 Hz

Mitat

863‎ x 766 x 406 mm (Leveys x Syvyys x Korkeus)

Paino

52 kg

Ääniteho

Käyttö: 6,2 B (A)

Melutaso

Käyttö: 47 dB (A)

Toimituksen sisältö

Ajurit ja apuohjelmat (CD), Erilliset mustepatruunat, Päälaite, Virtakaapeli, Kokoonpano-ohje, Ohjelmisto (CD), Käyttöopas (CD-ROM), Takuuasiakirja

Muisti

Tulostin: 256 MB, Verkko: 128 MB

Emuloinnit

ESC/P2

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät

Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 10, Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 (32-/64-bittinen), Windows 8.1, Windows 8.1 x64 Edition, Windows Server 2003 (32-/64-bittinen), Windows Server 2008 (32-/64 bittinen), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 (64bit), Windows Vista, Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64, Windows Server 2003 R2

Takuu

12 Kuukautta Huolto paikan päällä

Liitännät

Hi-Speed USB-liitäntä – yhteensopiva USB 2.0 -määrityksen kanssa, Ethernet-liitäntä (1000 Base-T/ 100-Base TX/ 10-Base-T)

Materiaalien käsittely

Automaattinen asiakirjansyöttölaite, Automaattileikkuri, Reunaton tulostus, Fine Art Paper Path, Manuaalinen kaksipuolistulostus, Rullapaperi, Thick Media Support

LCD-näyttö

Tyyppi: Väri, Diagonaali: 6,8 cm

K: Epson SureColor SC-P5000 STD Spectro -tulostimen värit vesiliukoisia vai pigmenttivärejä?

V: Epson SureColor SC-P5000 STD Spectro -tulostimessa käytetään samoja UltraChrome XD -pigmenttimusteita kuin muissakin Epsonin SC-sarjan tulostimissa. UltraChrome XD -pigmenttivärit kestävät vettä ja hankausta. Mustan sävyt ovat syvät ja ohuet viivat terävät. Hyvä värintoisto onnistuu niin pinnoitetuille kuin pinnoittamattomille medioille aina 1,5 mm:n paksuuteen asti. Musteet ovat täysin kuivia heti tulosteen tultua tulostimelta.

K: Tuleeko tulostimen mukana värejä?

V: Tulostin toimitetaan ns. aloitusmustesarjalla, jotka ovat noin 50 % täysiä. Suosittelemme tilaavanne tulostimen mukana ainakin yhden mustan värikasetin sekä varalle ylimääräisen hukkavärisäiliön (Maintanance box).

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.