Selected:

Pöytävannekone TP-501

Out of stock

Pöytävannekone TP-501

Puoliautomaattinen käytetty pöytävannekone edullisesti. Kiristää, hitsaa ja leikkaa nauhan automaattisesti. Vannenauhamahdollisuus 5 – 15,5 mm. Sopii esimerkiksi lehtinipuille.

Pöytävannekone TP-501

Puoliautomaattinen pöytävannekone, jossa on elektroninen kireyden säätö nauhojen vannetukseen. Vanne kiristetään, hitsataan ja leikataan automaattisesti. Pöytävannekone on helposti siirrettävissä kääntyvien ja lukittavien pyörien ansiosta. Säädettävä pöydän korkeus.

Tuote asetetaan pöytävannekoneen työtason päällee. Koneen pinnan urasta työntyvä vanne viedään käsin pakattavan tuotteen yli ja työnnetään työtasossa olevaan koloon, jolloin kone automaattisesti kiristää, saumaa ja katkaisee vanteen.

Semiautomatic. Electronic strap tensioning

MAIN FEATURES

Compact Mechanical Strapping Head
Electronic Tension Control
Jog Switch for easy maintenance
Weld-Cooling Time can be increased to insure high joint efficiency
Large Main Switch
Adjustable Table Height
Castors with brake
Emergency button
Adjustable sealing time

TECHNICAL DATA

Strap 5 mm – 15.5 mm
Tension from 8 kg to 45 kg
Net weight 70 kg
Power supply 230V – 50Hz

Lisätiedot

Asiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

×

Cart

Pöytävannekone TP-501

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Miksi valitsisin leasingin?

Leasing on vähennyskelpoinen

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

Ei piilokuluja

Ei avaus- ja käsittelykuluja tai muita piilokuluja. Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Helpottaa budjetointia.

Lunastusoikeus

Luottoyhtiö omistaa laitteen sopimuskauden ajan ja voit lunastaa laitteen omaksi sopimuskauden päätyttyä sovittuun hintaan.

Ehdot

Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laite tulee olla vakuutettuna joko luottoyhtiön tai asiakkaan vakuutusyhtiön toimesta.

Konehaku

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Jätä meille tiedot hakemastasi laitteesta ja anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja laajan kumppaniverkostomme kautta. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sitouta sinua mihinkään.