Huolenpitosopimus graafisen alan laitteille

GRAFINET Huolenpitosopimus

Huoltaessamme säännöllisesti painotalosi laitteita, sinulla on mahdollisuus hakea GRAFINET Huolenpito -asiakkaaksi. Huolenpitosopimus takaa, että mahdollisissa vikatilanteissa palvelemme tehokkaasti ja luotettavasti edulliseen sopimushintaan. Huollon vasteaika on aina nopeampi sopimusasiakkailla kuin ilman sopimusta olevilla asiakkailla.

Palvelujemme lähtökohtana on aina painotalosi tarpeet. Varmistamme, että voit keskittyä tuottavaan työhön ja vian sattuessa korjaus tulee viivytyksettä. Tärkeintä meille on ymmärtää laitteidesi yksilölliset huolto- ja ylläpitotarpeet, jotta voimme tarjota juuri sinulle sopivimman huoltoratkaisun.

Teemme räätälöidyn ylläpitosuunnitelman laitteillesi, jonka ansiosta laitteesi saavat tarvitsemansa huolto- ja korjaustoimenpiteet oikea-aikaisesti. Näin varmistamme laitteiden toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän sekä minimoimme turhista seisokeista aiheutuvat kustannukset. Ennakoivan ylläpitopitomenetelmän avulla tunnistamme ja korjaamme mahdollisesti syntyvät laiteviat usein jo ennen niiden ilmenemistä.

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Asiakkaalla on oikeus käyttää myös muita kuin Palveluntarjoajan huoltopalveluja. Sopijapuolilla on mahdollisuus purkaa sopimus koska tahansa.

Suodata tuotelistausta