Ideal 3600 -paperileikkuri (430 mm)

Saksalainen Ideal 3600 on näppärä käsikäyttöinen paperileikkuri pieneen tilaan ja sitä on helppo liikutella. Leikkuuleveys on 430 mm ja pöydän syvyys 435 mm, eli se soveltuu hyvin esim. A3 arkeille.  Takavaste liikkuu veivillä tarkasti haluttuun mittaan sivussa olevan mitta-asteikon avulla ja puristus / leikkaus tapahtuu kevyesti kammesta. Leikkuri on hyvässä kunnossa, huollettu ja terä teroitettu. Lisävarusteena jalusta, 5 kpl leikkuulistoja ja uusi varaterä puisessa kuljetuslaatikossa (arvo yht. 250€)! Katso myös videot.

16,00  /kk

Laite omaksi leasingrahoituksella alk. 16 €/kk (0,53 €/pv) Miksi Grafinet-leasing? Hinnat alv 0% kuljetuspakattuna. Kysy myös suoraostohintaa!

Etkö löytänyt sivuiltamme sopivaa konetta?

Ideal 3600 -paperileikkuri

  • Käsikäyttöinen leikkaus, puristus ja takavasteen siirto (ei tarvitse verkkovirtaa)
  • Leikkuuleveys 430 mm
  • Pöydän syvyys 435 mm
  • A3 formaateille

    Katso myös oheiset videot leikkurin ominaisuuksista!

 

LisätiedotAsiakaslupaukset

Hintatakuu

Haluamme varmistaa, että voit ostaa tuotteen meiltä turvallisesti tietäen, ettet löydä vastaavaa muualta edullisemmin. Lupaamme olla edullisin kokonaishinnassa.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole täysin tyytyväinen meiltä ostamaasi uuteen tai käytettyyn tuotteeseen, voit palauttaa sen kolmen päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Takuu ja huolto

Myymme vain tuotteita, joihin huoltomiehemme ovat saaneet huoltokoulutuksen. Takaamme tuotteillemme toimivat takuu- ja huoltopalvelut.

Asiakkaamme

Yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Vakuutena sertifikaatit

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+) kolmen vuoden ajan.

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani -sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.